EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 28 de desembre de 2018

FALDA DEL COLLBAIXHola de nou seguidors. Aquest divendres gairebé per anar acabant l’any en curs, la colla dels anomenats Walk Friday, hem fet una caminada per cremar calories que durant aquests dies de festa, sempre es fa quelcom de més i convé mantenir les bones costums.
Hem anat a fer la falda del Collbaix, com sempre molt atractiva pels corriols que n’hi ha amb quantitat, i hom pot triar i remenar, pels llocs a on vol fer la caminada.
L’objectiu ha estat el de fer sobre els divuit quilòmetres, amb una marxa alegre per com he dit abans, aconseguir cremar algun excés produït pels àpats de nadal.
A les vuit del matí amb una boira que en aquests dies ja és habitual, hem sortit del lloc de costum per anar al Congost, i pel camí vell de Rajadell, hem enfilat direcció al Molí, que hem passat de llarg per agafar el corriol del Solei, que puja al cim del Collbaix, també anomenat: pujada dels de Rajadell.
Més endavant ja hem encarrilat el corriol mitjaner o falder de la muntanya, per arribar al Mas de Santa Marta, que ens hem desviat per la dreta amunt, i amb un pla del bosquet hem fet la parada per esmorzar, i recuperar les forces. Una vegada ho hem fet, hem seguit per enllaçar amb la pista que baixa a Sant Joan, entrant per la part de l’institut vell, hem anat fins al pont vell de l’entrada del poble i per la banda del Poal, hem continuat per arribar a Manresa pel Pont Llarg. D’aquí hem anat més o menys pel camí de les aigües per arribar al museu i l’ermita del mateix nom, o conegut també pel bosquet de Can Font. Hem seguit per anar a l’avinguda dels Dolors i pel carrer Arquitecta Montagut, hem arribat al barri de la Sagrada Família, que generalment és el nostre punt de partida.
Si amb aquests apunts, se us desperta l’interès, hi deixo el trac perquè la pugueu seguir tal com ho hem els onze caminadors que avui ens hem aplegat i l’hem dut a terme.
El trac d’avui: La Falda del Collbaix
Per aquest any que arriba al final, tan sols ens queda fer la caminada de dilluns, que anirem a visitar l’Ermita de Sant Valentí a la zona de la urbanització de Les Brucardes.
Fins dilluns, que passeu un bon cap de setmana!
EL PONT DE L'EIX


COMENÇANT EL CORRIOL  DE PUJADA

JA HI SOM! ANAR FENT VIA

SENYALS VERTICALS D'ORIENTACIÓ

GAUDINT DELS PARATGES DE LA PUJADA

UN PLAER IMMENS

EN EL MATEIX ENTORN HI HA DIFERENTS RECORREGUTS

CAN CANALS VELL O SANTA MARTA

A RECUPERAR FORCES- L'ANTOLIN EL PRIMER

M'HAN CAÇAT! JO EL SEGON

LA RESTA DEL GRUP BUSCANT EL LLOC MÉS ADEQUAT

TOTS APOSENTATS- ARA APROFITAR L'AVINENTESA

AQUÍ AMB LA DOLORS COMANDANT EL GRUP

LA NEUS I LA CARME

EL JOAN, LA MERCÈ, EL PERE, UN ALTRE JOAN, I L'ANTOLIN QUE QUEDA TAPAT

LA MARIA I LA MERCÈ-SOM AL POAL

ELS SENYALS QUE HO CONFIRMEN

LA ZONA UNIVERSITARIA

VISTA DEL CAMÍ DE LES AIGÜES

UN ENTORN DINTRE DE LA CIUTAT PER GAUDIR

LA HISTÒRICA I MAJESTUOSA SÍNIA DEL MUSEU

TOTS ENCURIOSITS LLEGINT LA SEVA PROCEDÈNCIA

IDEAL PER FER-HI LA FOTOGRAFIA DEL GRUP D'AVUI

EN AQUESTA HI SURT EL MARIO QUE AVUI HA FET EL REPORTATGE

L'ERMITA QUE HI HA AL BOSC DE CAN FONT

L'ENTRADA AL MUSEU DE LES AIGÜES

LA DOLORS ENS DÓNA A CONÈIXER EL SEU BARRI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada