EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 13 de desembre de 2018

MALALTIES HEPÀTIQUES


Aquesta tarda com estava programat s’ha dut a terme al Cap de la Sagrada Família, la xerrada sobre les malalties Hepàtiques, que ha estat l’última de l’any.
Ens l’ha donat la Dra. Matilde Català, que com sempre molt eficient i amb un llenguatge entenedor pels que no som entesos en la matèria, ens ha fet arribar el missatge i des d’aquí els assistents li donem les gràcies pel seu saber, i bon fer. No és el primer taller que ens fa i he de dir que sempre ha connectat molt bé amb els oients, cada any sortim molt motivats i satisfets amb resultat de què hem après.
D’aquesta manera doncs tanquem l’any de tallers que ens ofereix el Cap, que desinteressadament als caminadors que regularment participem de les caminades del Grup d’Activitat Física del mateix Cap, ens dóna suport i ens dedica un temps que no podem obviar que és molt valuós.
Gràcies també a totes les persones que durant l’any heu participat d’aquests tallers-xerrades, que recordo que som nosaltres mateixos els que les demanem, i, el personal del Cap, mira de satisfer les nostres demandes. Gràcies doncs també a les diferents persones que ens han ofert els tallers, ja siguin metges, infermeres, administratives i persones que fan possible el projecte, i a la vegada tirar endavant tot el que avui dia és una realitat. L’any que ve complim els deu anys d’existència.
De fet, hi ha un equip al darrere que treballa per assolir l’objectiu, i no vull deixar-me ni personalitzar a ningú, pel fet que cadascú fa en la part que li correspon la seva feina.
Per tant acabo senzillament dient:
MOLTES GRÀCIES A TOTES!


ASSISTENTS

LA DOCTORA MATILDE CATALÀ

DURANT LA XERRADA


FENT-NOS ARRIBAR EL MISSATGE MOLT CLARCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada