EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 12 de desembre de 2018

SANTA MARIA DE COMABELLA


Hola què tal? Desitjo i espero que tothom gaudeixi de bona salut, que com s’acostuma a dir i és molt cert, si la salut va bé, tot la resta es va gestionant com bonament es pot.
Aquest dimecres per col·laborar en preservar la salut hem anat a  caminar fins a Santa Maria de Comabella. Rarament sortim a fer les caminades habituals que no sigui per l’entorn de l’Anella Verda, que tenim la gran sort de poder gaudir els conciutadans de Manresa i rodalia.
La caminada d’avui ens ofereix el fet de poder transitar i gaudir de d’una part de la nostra sèquia tan preuada.
Sortint del Cap de La Sagrada Família, en pocs minuts ja ens trobem a dalt els plans del Guix, i ens adrecem per les diferents variants de camins que trobem per anar fins al Parc de l’Agulla. Amb la sèquia que ens acompanya, la fem fins a Sant Iscle, en què arribarem al pont que hi passa la via del tren de la Potassa per sota. Ara deixem la sèquia per enllaçar amb la pista ampla que ens menarà per un trencant que farem per la dreta i passar un petit túnel per arribar al nostre objectiu. Som A Santa Maria de Comabella.
Una vegada hem fet un merescut descans, i recuperat les forces que hem gastat durant aproximadament una hora i quart, reprenem la caminada per fer el retorn al punt d’inici.
Aquest el fem ara de nou amb la companyia novament de la séquia, fins que arribem al Parc de l’Agulla, però aquest tram de caminada haurà sigut totalment circular. Travessem el camí asfaltat, per tornar a seguir pel recorregut de la sèquia que ens acompanyarà fins al Guix, que farem la passera de la C-55 per canviar de banda i anem a l’escola d’idiomes, que hi ha el carrer dels Tovots, per la dreta anem al restaurant de Ca l’Ermitanet i sortim al c/ de la Lola Anglada, per anar al c/ de la Rosa Sensat (que hi ha l’institut Guillem Catà), i pel c/ Arquitecta Montagut arribarem de nou al Cap que com ja sabeu és el nostre punt de partida i arribada.
Ho podeu seguir mitjançant l’enllaç, si teniu ganes de fer-la tal com l’hem fet nosaltres avui: Manresa-Comabella-Manresa
Avui no he gravat la caminada però sí que ho ha fet la Mercè Soldevila, i mereix tota la confiança. Tan sols ho esmento perquè no hi trobareu cap descripció ni fotografies, ja que no en sóc l’autor i no puc editar. Insisteixo però que el trac és fiable. Moltes gràcies Mercè per la teva implicació com sempre.
ARRIBANT AL PARC DE L'AGULLA PEL DARRERE

FENT LA SÈQUIA TOT EL GRUP

UN MATÍ GLAÇADET I FRESQUET

PASSANT PER LES VINYES EL JOSEP RUBIRALTA TANCA LA CAMINADA

LA SÈQUIA I LA URBANITZACIÓ DE PINEDA AMB ELS CEPS  DE LES VINYES

SANT ISCLE UN XIC EMBOIRAT-TÉ EL SEU ENCANT


EL GRUP UNA MICA ESTIRAT - EL BOSC DE L'ILLA AL FONS

JA SOM A SANTA MARIA RECUPERANT LES FORCES

SEMPRE HI HA QUELCOM A DIR O CONCRETAR  SOBRE LA CAMINADA

EL PEDRO ISMAEL I EL CARLES TAMBÉ LA FAN PETAR


HA FALLAT EL MARIO I HE DE PASSAR LLISTA DELS PARTICIPANTS

TOTS TENEN FEINA EH! LA GANA NO PERDONA

TOTS ELS PARTICIPANTS D'AVUI

AQUESTA HA QUEDAT UNA MICA MÉS CLARA

FENT CAMÍ DE RETORN

LA  GRAN JOIA LA SÈQUIA

JA HEM ARRIBAT DAVANT DEL CAP PRENENT  LES DADES DE LA CAMINADA

Us demano un favor, si visiteu el “BLOG” i és del vostre grat, us agrairé que us afegiu com a seguidors, és molt fàcil. Si no ho sabeu fer, m’ho demaneu que amb molt de gust aclariré els vostres dubtes.

MOLTES GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada