EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 2 de desembre de 2018

SALUT I MARXA NÒRDICA


Bona tarda. Una vegada més entro per fer-vos arribar informació que en el cas d’avui, es refereix al Taller-Xerrada que la setmana passada dijous dia 29, s’havia de dur a terme al Cap, però que per raons que tots sabem per la vaga que van fer efectiva els metges, va quedar suspesa. Per tant l’han re programada com podreu veure en el programa que adjunto.
Aprofito també  per posar-hi unes taules de les mides que els bastons o pals que per la pràctica de la Marxa Nòrdica, s’han de tenir presents per la seva bona realització, i, unes normes que donen a entendre i deixen (penso), força clar aquest tema que en els últims dies, se n’ha parlat, i alguns de vosaltres caminadors m’heu consultat. Tot i que amb nosaltres col·labora i participa en les caminades el nostre amic i a la vegada instructor de M.N. en Lluís Jodar, he decidit tornar a penjar aquesta informació pels més novells i per tots els usuaris en general, que imagino que ja sabeu, que si ho desitgeu, al ser en format d’imatge, aquesta la podeu guardar amb una carpeta allà a on cregueu convenient, i així tenir-la a mà quan calgui, ja que de tot ens va bé de tant en tant refrescar la memòria.

PD. Tota la informació és abstreta de pàgines web que no especifico per no atabalar-vos, però sí que vull deixar aquest enllaç perquè podeu confirmar el que bonament he aportat en aquest escrit i us aconsello que hi doneu una ullada:Escollir la mida dels pals de MN
També si disposeu de temps i voleu llegir en aquesta web podreu trobar a bastament informació de tots tipus en vers la M.N.: Gaudeix de la MN.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada