EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 26 de desembre de 2018

PROGRAMACIÓ - RECONEIXEMENT


Bona tarda. Tot passa molt de pressa, segons el meu parer massa ràpid, però hem de seguir el curs de la vida que no l’hem pas inventat nosaltres, i gaudir al màxim de tot el que es pugui i desitgi plenament, no ho deixem per demà que mai se sap.

He de reconèixer que faig aquesta entrada influït per una notícia que avui m’ha afectat, com és la pèrdua d’una bona persona, d’un bon company de caminades com ha estat en Jaume Creus. Amb els seus vuitanta llargs anys, ell va ser el fundador de les caminades de l’Associació de Veïns de Valldaura, que durant molts anys va organitzar i comandar amb un tracte molt exquisit, amb una humanitat insuperable, amb el seu saber bon fer, amb el seu somriure sempre als llavis, amb una conversa per compartir amb qui estigués al seu costat en fi.... Del Jaume, tan sols en podeu sentir dir coses bones per la seva bona homenia. Ens ha deixat un bon llegat de bons costums, i perquè no dir-ho, de caminades que cada vegada que les farem, no tinc cap dubta, que el recordarem sempre, sempre estarà present en la nostra memòria. Ara tan sols puc dir: Gràcies Jaume per les coses que ens has ensenyat, i desitjar-te un descans en pau, que el tens merescut per la petjada que deixes en aquest món, allà a on siguis continuaràs guiant-nos pels camins que amb tu moltes persones hem compartit tantes vegades.
DUES IMATGES D'ARXIU AMB EL JAUME

PROGRAMES


CAMINADES MITJANES

CAMINADES NORMALS
Us demano un favor, si visiteu el “BLOG” i és del vostre grat, us agrairé que us afegiu com a seguidors, és molt fàcil. Si no ho sabeu fer, m’ho demaneu que amb molt de gust aclariré els vostres dubtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada