EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 10 de desembre de 2018

LA MASIA BLANCA


Bona nit. Hem encetat setmana i amb ella com és habitual, el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, hem gaudit i compartit, d’una nova caminada saludable.
La d’avui com totes però té un atractiu afegit pel fet que durant l’itinerari, ens podem atansar a veure uns animalons que per regla general cauen molt bé a tots els participants, i si no, quan vegeu les fotografies ja decidireu vosaltres mateixos, si ho creieu tal com ho he exposat, o perquè no, també accepto que no tothom i estigui d’acord, contra gustos no hi ha res escrit.
La qüestió és que hem fet els nostres 12/13 quilòmetres, que hem caminat amb un dia radiant, encara que fresquet, doncs ja hem vist a la vora del riu Cardener, la que per la majoria de participants ha estat la primera glaçada d’enguany, Amb un temps de dues horetes llargues hem anat pels voltants del barri del Xup, per dirigir-nos a la Masia Blanca, que ha estat el nostre objectiu d’avui, hem continuat pel camí del Suanya, per retornar a casa, però primer hem anat al raval de cases que trobem abans d’arribar a la casa dels Pardals, que és a on podem veure i gaudir dels animalons que he esmentat en començar aquesta introducció.
Un volt hem satisfet la nostra curiositat, retornem per la zona del Congost el passeig del riu Cardener, i per la Cova, sortim al barri de Santa Clara, per adreçar-nos a l’avinguda de Francesc Macià, travessar la carretera del Pont de Vilomara, per anar al Cap, que i fem els exercicis de relaxament (això els caminadors que arribem al final), que no som tots, una part dels assistents depenent de per a on entrem a la ciutat, alguns ja es van quedant per la proximitat de la seva llar. Amb tot però l’objectiu de fer salut ja s’ha complert en bona part, vull creure que cadascú a casa ja practica la recuperació de la musculatura, que evidentment té la seva importància per evitar lesions.
Dit això, us deixo el trac o enllaç de Wikiloc:La Masia Blanca
per si és del vostre grat, i us animeu a fer la caminada com l’hem gaudit avui el nostre grup. No és gens complicada, apta  per totes les persones i edats, així gaudir d’una matinal més en l’entorn de l’Anella Verda que tan a prop la tenim i la podem gaudir en qualsevol moment, que per això és un patrimoni que l’hem de preservar i cuidar pels beneficis que ens aporta i sense gastar diners, no trobeu? Vinga doncs!
BONES CAMINADES I SALUT PER TOTHOM!!

SORTIDA DE MANRESA MONTSERRAT AL FONS

L'AMIC JOSEP RUBIRALTA TANCA LA CAMINADA

EL LLUÍS  FENT LA SEVA FEINA D'INSTRUCTOR DE MARXA NÒRDICA

TOCA FER LA PARADA TÈCNICA, LA PILAR RODRÍGUEZ EN PRIMER PLA

EL GRUP RECUPERANT LES FORCES

ALTRES FENT-LA PETAR

UNS ASSEGUTS ALTRES NO ELS HI CAL

TOT EL GRUP MENYS EL QUE FA LA FOTOGRAFIA ÉS CLAR!

AVUI N'HEM FET TRES - DISPOSÀVEM DE MÉS MÀQUINES

AMB LA MASIA AL FONS QUEDEN MAQUES

FENT EL CAMÍ DE RETORN

ÉS UN TORRENT MOLT MACO

EL MARIO EL MÉS VALENT ENCARA AMB PANTALÓ CURT

UNA VISTA DEL NOSTRE COLLBAIX I EL SEU ENTORN

SENYALS VERTICALS D'ORIENTACIÓ

JO, EL LLUÍS, LA REMEDIOS, EC.... ANAR FENT VIA

L'ALFONSO, EL XAVIER, LA CARME SALA.......I  ELS DEMÉS

SEGON OBJECTIU VEURE ELS ANIMALONS
EL RAMON  PUIG A L'EXPECTATIVA
TOT EL GRUP COMPARTINT TOT EL QUE VA ESDEVENINT


EL GRAN PROTAGONISTA

VEIEU ELS EMÚ?  SÓN PRECIOSOS ENS OBSEQUIA'N AMB ALGUNES CURSES
si voleu més informació seguiu l'enllaç: Emú comú

TOT S'ACABA EL PONT VELL ENS DÓNA LA BENVINGUDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada