EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 18 de desembre de 2018

SANTUARI DE LA SALUTDilluns dia 17 de desembre, les festes nadalenques ja les tenim a tocar, entrem en aquells dies que tots anem més atribolats del normal, de ben segur que no tinc pas d’explicar els motius pels quals succeeix aquest fet, que any rere any es repeteix, i perquè no dir-ho sembla que una majoria de mortals ho esperem, no cal dir el que representa per la mainada.
El que ens ocupa però és la caminada que hem dut a terme avui, encara que no era la que tocava per programació, ja que amb el consens dels participants, el dimecres passat la vàrem canviar, per no repetir dos dies seguits un itinerari molt semblant. El dimecres havíem d’haver anat a on hem anat avui, al Santuari de La Salut (Viladordis), perquè en celebrar l’esmorzar de nadal el dimecres vinent al berenador del Parc de l’Agulla, si avui haguéssim anat a Santa Maria de Comabella, també hauríem caminat per quasi la mateixa zona. Diguem que són detalls sense massa rellevància però m’agrada deixar-ho clar, en el sentit de que la programació s’acostuma a complir fil per randa, si no hi ha quelcom que ho pugui alterar, i sempre amb el consens de tot el grup que ho compartim.
Per tant avui com he dit hem anat al Santuari de La Salut, de  la manera que si seguiu, el trac podreu constatar. Com sempre desitjo que sigui del vostre grat i us encoratjo al fet que algun dia la féu. És apta per a tota la família si hi ha menuts, segur que gaudiran en acompanyar-vos a la caminada per la quantitat de coses, que durant el recorregut s’hi poden veure. Des d’un saltant d’aigua del ramal de la séquia, a la panoràmica que sempre ens ofereixen les muntanyes de Montserrat, fent el camí del cementiri de Viladordis, en arribar a dalt la carena, s’hi afegeix una imatge de Manresa, que fa goig de contemplar i admirar, seguim fins al Santuari, que ben poca cosa diré perquè estic segur que molts de vosaltres ja coneixeu i haureu visitat alguna vegada. A l’hora de retornar a casa, ho fem per la carena del Raval del Solei, ara el que gaudim és d’unes vistes generals tant de Viladordis, com de les Masies que hi ha per l’entorn, de les que podem arribar a veure fins a l’anomenada Casa Roviralta, del terme del Pont de Vilomara, en fi... Animeu-vos a fer-la i no tinc cap dubta que gaudireu molt de la sortida, si la compartiu amb amics o la família encara més. I sempre recordant que al mateix fer col·laborareu a preservar la salut que no és poca cosa, no trobeu?
L’enllaç a seguir per wikiloc és: MANRESA-SANTUARI DE LA SALUT

PELS PLANS DEL GUIX PER ANAR A VILADORDIS

PANORÀMICA DES DE DALT LA CARENA DE VILADORDIS

SANTUARI DE LA SALUT

DADES INFORMATIVES DE L'ORIGEN DE LA CONSTRUCCIÓ

RECUPERANT LES FORCES PER FER LA TORNADA

UN BON SOL QUE ENS HA ACOMPANYAT AVUI

LES FOTOGRAFIES DE RECORD DELS PARTICIPANTS  A LA CAMINADA

AQUÍ  LA MATEIXA FOTOGRAFIA AMPLIADA

UNA GRAN IMATGE QUE ES GUARDA AL COR- MONTSERRAT!

MANRESA DES DE LA CARENA DEL RAVAL DEL SOLEI

Us demano un favor, si visiteu el “BLOG” i és del vostre grat, us agrairé que us afegiu com a seguidors, és molt fàcil. Si no ho sabeu fer, m’ho demaneu que amb molt de gust aclariré els vostres dubtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada