EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 1 de gener de 2019

Ermita de Sant ValentíBon dia i any nou per tothom. Ahir última caminada de l’any 2018 que la vàrem compartir vint persones, del grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, ens vam atansar a l’Ermita de Sant Valentí. Aquesta es troba ubicada per la zona de la urbanització de Les Brucardes, terme municipal de Sant Fruitós.
Amb uns paratges molt diversos i distrets per la seva varietat, amb els diferents camins i corriols que hom va fent, per anar a visitar aquesta ermita, que data de l’any 1246 (ja comprendreu que en queden les runes), tot i que hem de reconèixer que per la seva antiguitat i que no s’hi fa cap mena de manteniment (almenys que sigui visible), ja podreu constatar amb les imatges que veureu, que les parets encara es conserven prou bé. És una llàstima que el municipi no hi faci alguna actuació per poder-la seguir visitant i gaudir amb més plenitud, pel seu entorn que és preciós, i per preservar la mateixa història.
En aquest cas hi deixo dos enllaços per si en voleu saber i ampliar coneixements de l’anomenada ermita que per mi és una de les joies que ens han deixat els nostres avantpassats.
Enllaços a seguir: CATALUNYA MEDIEVAL
També hi deixo l’enllaç del Wikiloc: Manresa-Ermita de Sant Valentí 

Per si és del vostre interès anar a fer-hi una visita, que segur us agradarà, i evidentment, si ho feu caminant des d'on sigui, també fareu salut i passareu una tarda o matí gaudint de la natura, afegint els béns arquitectònics que ens queden, i que hem de preservar pel bé de la cultura, que amb el pas del temps col·laborem deixant un llegat al màxim de complet, amb la documentació pels que ens precedeixin.

EL SOL BRILLANT I ELS CAMPS GLAÇATS

PRECIOSES VISTES DE BON MATÍ

EL GLOBU TAMBÉ ENS HA ACOMPANYAT

L'AMÈLIA I EL MANEL FENT UN CORRIOL

JA ESTEM A L'ERMITA DE SANT VALENTÍ

UNA JOIA!

LES PARETS DEMPEUS MAJESTUOSES

VISTA PER DARRERE


EL SEU ENTORN

APROFITANT EL DESCANS
FOTO DE RECORD DELS CAMINADORS D'AVUIFENT CAMÍ DE RETORN

FENT EL BOSC DELS ENAMORATS

HEM PASSAT PEL MAS DEL GRAU (EL GUIX)

CARRETERA DE VIC - ELS BOMBERS

CAMINADA COMPLETA- FENT ESTIRAMENTS DAVANT DEL CAP

Us demano un favor, si visiteu el “BLOG” i és del vostre grat, us agrairé que us afegiu com a seguidors, és molt fàcil. Si no ho sabeu fer, m’ho demaneu que amb molt de gust aclariré els vostres dubtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada