EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 20 de desembre de 2018

CAMINADA AL PARC DE L'AGULLA


Hola. Com és habitual en aquestes dates, les persones els col·lectius, les institucions, les associacions, és a dir, la immensa majoria de les persones, s’acostuma a fer trobades per compartir àpats del tipus que siguin, per donar-se les bones festes nadalenques que ens estan trucant a la porta. El grup de caminadors del Cap i l’Associació de la Sagrada Família, no som una excepció i per tant ahir dimecres, ho vàrem celebrar al Berenador del Parc de l’Agulla, compartint un esmorzar, que dit sigui de pas, els entrepans i demès, no van pas ser els protagonistes, sinó que ho vàrem ser les persones que vàrem compartir i passar una estona de joia i alegria. Un total de setanta-tres persones del grup hi van poder assistir. Ja us podeu imaginar que un esmorzar d’aquestes magnituds no requereix mitja hora, va anar per llarg poder completar els serveis que la situació.
La realitat va ser que a un quart d’onze entràvem al Parc de l’Agulla, i la tornada a casa és va fer a partir de les dotze. Durant aquesta hora i tres quarts, es va fer petar la xerrada, es va respirar molta alegria, es va esmorzar, es van fer fotografies de grup ec. Però amb tot, el principal va ser com en les caminades, la vida social que comporta la convivència dintre del grup de persones del grup de caminadors, englobant en aquesta ocasió: els bons desitjos per les festes nadalenques i l’entrada de l’any nou.
Comprendreu que s’han fet fotografies a dojo tant per la caminada com per l’esmorzar, així que he decidit que ara faré una entrada, amb les imatges de la caminada. Podreu observar que fins i tot hem gaudit de l’arc de Sant Martí. En una altra entrada us faré arribar les fotografies de l’esmorzar en concret.
Dono les gràcies a tots els assistents, i també els que per les raons que siguin no ens han pogut acompanyar, no obviem que en la vida de vegades sorgeixen entrebancs, que fan que s’hagi de prioritzar les actuacions, ja que no es pot estar a dos llocs a la vegada, per tant deixo clar que també estan inclosos a dintre del grup, i que han estat presents amb tots nosaltres.
La caminada avui ha anat com marca el trac, si us desperta interès i la desitgeu fer com l’ha fet el grup avui: Parc Agulla-Esmorzar de nadal
Si és del vostre grat, ara gaudiu de les fotografies.


DAVANT DEL CAP FENT ELS ESTIRAMENTS


FENT CAMÍ 

SORTINT DE MANRESA CIUTAT


CAMINANT PELS  HORTS DEL GUIX

EL MAS DEL GRAU A LA VISTA


PEL PARC DE BOMBERS ANEM A LA PISTA AMPLA DE L'AGULLAQUASI JA HI SOM

SORPRESA !!

DE COP I VOLTA ENS VISITA L'ARC DE SANT MARTÍ

PRECIOSA IMATGE


A L'ESQUERRE LA SÉQUIAVOREJANT LES PISTES DEL TENIS

TORNEM A VEURE L'ARC- BONA COMPANYIA

ENTRE LES FOTOS DE DALT I LES D'ABAIX -L'ESMORZAR- EL TONI SEMBLA CONTENT OI?

EL RAMON TAMPOC PERD EL TEMPS-AIXÒ TAN SOLS ÉS UNA MOSTRA- LA PROPERA ENTRADA ANIRÀ DE L'ESMORZAR 

PART DELS INTEGRANTS DEL GRUP- ALGUNS HAN HAGUT DE MARXAR

NO HI SOM TOTS- ALGUNS TENIEN TARD

LA TORNADA A CASA

UN DIA PRECIÓS

AQUEST REPORTATGE ÉS FET PEL JOSEP ÀLVAREZ

ENS HA FOTOGRAFIAT A GAIREBÉ TOTS ELS QUE QUEDÀVEM

EL LUCAS I UN GRUPET AL DARRERE

LA CARME EL JOSEP I UN ALTRE GRUP QUE ELS SEGUEIX

LA ISABEL I L'ANTONIO 

DE  MICA EN MICA TOTS VAN  FENT VIA

ARRIBEN ELS ÚLTIMS
Moltes gràcies Josep Àlvarez, una vegada més, per la teva implicació i aportació al grup amb els reportatges gràfics que ens fas per tenir-ne record de cada caminada.
Us demano un favor, si visiteu el “BLOG” i és del vostre grat, us agrairé que us afegiu com a seguidors, és molt fàcil. Si no ho sabeu fer, m’ho demaneu que amb molt de gust aclariré els vostres dubtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada