EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 25 de febrer de 2020

Programació mes de marçHola de nou. Els mesos passen i les programacions de les caminades van arribant, o intento almenys que arribin puntuals per la vostra informació i organització quotidiana.
Com qui diu sense adonar-nos-en estarem gaudint d’una nova primavera, ara però encara immersos en l’hivern, que fins al present no podem pas dir sigui massa fred, tot i que tampoc és per estar contents, sinó més aviat preocupats per la influència del canvi climàtic, aquest és el factor principal del fet que la natura també estigui sofrint unes alteracions a les quals no estem acostumats i cal fer una reflexió de si tot plegat no influeix en el nostre dia a dia, ja que el desordre per regla general mai és bo. Ho deixo al vostre criteri.
Anant de cara al que ara toca quant a programacions de caminades, que espero i desitjo que siguin del vostre grat, una vegada més insistir que si encara no participeu d’aquestes, us animeu a venir a fer-nos companyia alguna sortida i ho proveu, segur que repetireu, sempre que disposeu del temps necessari, que ja en sóc conscient que no tota persona ho té fàcil per diverses raons que entenc perfectament. Amb tot però feu un parèntesi i penseu si no cal fer algun canvi o esforç per poder preservar la salut que com ja és habitual ho vaig ressenyant cada mes.
PER GAUDIR DE BONA QUALITAT DE VIDA
Ja podeu veure que donem quantitat d’opcions, segur que alguna en un moment o altre la podeu practicar no?
Doncs sense més dilacions, desitjant que gaudiu de bona salut tots els que em llegiu podeu consultar les caminades que pel mes de març hem preparat el barri de la Sagrada Família. A la vegada també hi podeu trobar les programacions d’altres barris que m’arriben, d’aquesta manera podeu escollir les que us siguin més adients.
SALUT I CAMINADES!!
LES CAMINADES CURTES DIÀRIES

LES CAMINADES MITJANES

LES CAMINADES LLARGUES

LES CAMINADES DE VALLDAURA

LES DE LA CARRETERA DE SANTPEDORCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada