EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 10 de febrer de 2020

Mas i Ermita de Sant Iscle


Benvinguts al bloc una vegada més, us agraeixo molt l’interès que teniu d’anar fent alguna visita en aquest raconet dedicat a la informació de les caminades saludables, vull donar-vos les gràcies i a la vegada abusant de la vostra paciència insistir en el fet que m’agradaria molt que us en feu amics del bloc. Per si algú no sap com funciona faré un petit recordatori:
Obriu la pàgina i al lateral dret que hi ha la columna dels enunciats, a sota del rellotge hi ha la llista dels seguidors, podeu llegir que diu segueix, aneu amb el ratolí i el premeu amb el botó esquerre i us obrirà una finestreta que tan sols heu de llegir i seguir les instruccions, no és gens complicat, ja veureu que és molt fàcil fer-ho i jo us restaré molt agraït.

Prèmer el botó esquerre

Pel que fa a la caminada d’avui, ha estat el primer cop que aquest any hem anat a l’Ermita i el mas de Sant Iscle. Aquesta caminada saludable ja l’he comentat diverses vegades, encara que avui ressenyaré en la petita novetat introduïda com ha estat baixar fins al Truncalla i per la carretera de Viladordis anar al camí de Les Cots per acabar la caminada davant del Cap com tenim costum de fer.
Això ha estat per variar un xic l’itinerari i allargar-lo quasi amb un quilòmetre més, perquè cada dia, en disposar d’una bona forma física sense adonar-nos anem amb un ritma alegre i per tant dóna per poder fer quelcom més, si seguiu el trac que avui ha gravat el company Mario, amb molts punts de referències “Way Point”, queda perfectament reflectit l’itinerari de la caminada per si la desitgeu fer com ha estat el cas aquest dilluns.
L’enllaç que podeu seguir és: Sant Iscle
Per la planta que s’ha escollit  ha estat l’anomenada Gessamí d’hivern, que pel temps que som dóna joia de veure. Tan ufanoses les plantes, els ametllers florits, la verdor dels camps sembrats que ens acompanya arreu, cosa que transmet una alegria immensa amb la consegüent sensació de ben estar tan gran, que quasi sembla que estiguem gaudint de la primavera. Esperem que no faci cap disbarat més endavant. Com deia doncs podeu anar aquest enllaç per saber-ne més: Jasminum nudiflorum
SALUT I CAMINADES!
SORTIDA DE MANRESA  PELS DOLORS VIA AL COL·LEGI DE LA SALLE

DEL GIMNÀSTIC A LA PISTA QUE MENA  ALS CASALS

COM ESTAN ELS AMETLLERS

PER LA DRETA TROBEM EL RAMAL DE LA SÉQUIA DE PINEDA

EL TONI MARTÍNEZ EN PRIMER PLA

LA URBANITZACIÓ DE PINEDA A LA VISTA

PAS A PAS ENS HI ANEM ACOSTANT

ACOMPANYATS D'UN ENTORN PRECIÓS

LA SÉQUIA  ÉS MOLT PRESENT TOTA LA CAMINADA 

TOT TANT VERD I GENERÓS DE BON VEURE

EL CAMPANAR DE L'ERMITA DE SANT ISCLE ES DEIXA VEURE

ANAR FENT VIA

JA HI SOM! L'OBJECTIU DEL DIA

UN LLOC ADIENT PER SEURE A LES TAULES...

...I RECUPERAR LES FORCES PER LA TORNADA

UNA VISTA GENERAL DE SANT ISCLE I EL SEU ENTORN

EL JOSEP ÀLVAREZ PREPARANT PER FER LA FOTO DEL GRUP

QUARANTA-QUATRE PERSONES HEM COMPARTIT LA CAMINADA

UN BONIC RECORD  DE  LES CAMINADES

PER LA SÈQUIA VIA AL PARC DE L'AGULLA FEM EL RETORN

LA PILAR RODRÍGUEZ EN PRIMER TERME

LA JOIA DEL NOSTRE ENTORN

EL PARC DE L'AGULLA

LA ROTONDA DEL CENTRE TECNOLÒGIC

EL CENTRE DE JOIERIA TOUS - EL GUIX

PER LA PASSERA DELS BOMBERS

TRAVESSEM PER ANAR  AL TRUNCALLA I FINALITZAR LA CAMINADA AL CAP

EL GESSAMÍ D'HIVERN - UN REGAL PER LA VISTA

Aprofito l’avinentesa per informar-vos que el divendres dia catorze l’Associació Meandre, te previst realitzar l’acte que podeu llegir el programa. Si esteu interessats  i estimeu la natura, ja ho sabeu, entre tots hi hem de col·laborar el canvi climàtic no perdona, ens afecta per igual a tothom ningú en queda al marge. SOMHI!

ENS HI VEIEM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada