EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 20 de febrer de 2020

Primers auxilis

A l’entrada d’ahir vaig deixar constància del fet que vaig enraderit de feina pel que ara doncs intentaré encara que sigui breument comentar el taller de salut que el dimarts a la tarda es va dur a terme al Cap del barri de la Sagrada Família, per tocar el tema dels primers auxilis, i també de cures bàsiques.
Aquest taller va anar a càrrec de les infermeres Cecilia Vila i la resident Ana del Pino. Totes dues van interactuar perfectament amb les vint-i-cinc persones que hi vàrem assistir, i amb molta pedagogia varen tractar el tema, fent-lo entenedor a l’abast de tothom. Amb la presentació d'un Power Point, i el suport d’alguns vídeos de la xarxa sanitària, durant poc més d’una hora es va parlar i aclarir els dubtes que sobre els primers auxilis i cures bàsiques que ens podem trobar durant les caminades, estiguem preparats per poder-los resoldre eficientment. A la vegada com ja va sent habitual anualment si no hi ha hagut cap accident, s’acostuma a donar un repàs a les farmacioles que cada responsable dels tres nivells dels quals disposem, se’n fa càrrec i una persona generalment voluntària porta a cada sortida per atendre les possibles incidències.
Aprofito per donar les gràcies a aquestes persones que amb la seva implicació col·laboren en la bona organització i bon fer de les caminades.
També a les dues infermeres a la Cecilia Vila per la seva aportació i supervisió durant la xerrada, i la resident Ana del Pino, per la seva bona predisposició escoltant i contestant a tot el que en el curs del taller se li anava preguntant. Al personal del cap en general, pel temps que ens dispensen per facilitar-nos les diferents situacions que van fluint fruit de l’activitat de les caminades. A la direcció pel suport que ens dóna, sobretot al doctor Carles Pardo, coordinador de l’àrea d’activitat física del cap, per  fer fàcil tot el que envolta i porta d’enrenou la coordinació de tot plegat.
Moltes gràcies a totes les persones que amb la vostra presència féu que siguin realitat les caminades, els tallers, i podem així gaudir de tot amb una bona relació personal, social, enriquint i preservant la nostra salut.
Per les persones que no van poder estar presents per la manca de temps o altres obligacions que tots, encara que jubilats tenim, hi deixo amb format gràfic el resum de la qual va donar de si la xerrada.
SALUT I CAMINADES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada