EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 12 de febrer de 2020

Parc de la Rosaleda,salut informació


Una setmana més hem completat les caminades saludables que amb el suport del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família anem fent habitualment. Amb una boira força intensa els tres nivells hem fet els exercicis d’escalfament pertinents i cada grup ha anat a realitzar l’activitat prevista.
Els de les caminades llargues que són les que en faig el guiatge, ens hem atansat fins al Parc de La Rosaleda, aquest es troba ubicat al polígon industrial de Sant Isidre del municipi de Sant Fruitós.
Com podreu veure en la traça del Wikiloc que hi deixo, per si fos del vostre interès fer-la algun dia tal com l’hem dut a terme nosaltres: Parc de la Rosaleda És d'una altre caminada però tal com l'hem fet avui també.
És una caminada força distreta, hi ha una mica d’asfalt barrejat però no per això deixa de ser una caminada saludable, la pot fer qualsevol persona que li agradi caminar i tenir un contacte amb la natura de proximitat, si disposa de quasi tres hores, segons la temporada de l’any no tan sols el matí, fins i tot a la tarda podem dir que es pot fer efectiva. Durant l’itinerari farem tres passeres, la de la carretera de Vic, a l’altura del Parc de Bombers, la del polígon industrial de Sant Isidre, a la carretera de Sallent, i la tercera que és la del barri de La Rosaleda,  per travessar novament la carretera de Vic, i així poder anar als plans del Guix. Repeteixo, si és del vostre interès, tan sols heu de seguir el trac que hi ha l’enllaç i constatareu que és fàcil de seguir, fer, i gaudir d’una caminada molt distreta, per la varietat del paisatge, pel parc i el seu entorn, pels camins i corriols, encara que també hi ha una part d’asfalt, però la combinació de tot plegat, penso que no es fa pas pesat, ans el contrari.
Una pinzellada pot ser el fet de transitar per diferents llocs com són el barri del Guix, amb els seus plans força extensos, fent trams del municipi de Sant Fruitós que entre altres també hi ha l’ermita de Sant Isidre, que avui sigui dit de pas no ha estat l’objectiu, per aquesta, hi dediquem una caminada exclusiva. Seguim per la passera del Polígon i així arribar al Parc del barri de la Rosaleda, a on podem fer una parada i recuperar les forces, per seguir la caminada, anem via a les cases del barri i pels camins de darrere les cases anirem a convergir amb el polígon industrial del Grau, el qual, quant serem a dalt del turó, si poden gaudir unes bones vistes del paratge que l’envolta, per seguir via a Viladordis, sense arribar-hi, ens dirigim al mas del Grau, que també té el seu interès per la seva construcció i la història del seu origen. Novament trepitgem la zona dels horts de l’extensa zona dels plans del Guix, per anar per la zona anomenada de Les Cots, al barri de la Font dels Capellans, i dirigir-nos al Cap, que com ja és costum, és el lloc de referència per començar i acabar les caminades saludables.
SALUT I CAMINADES!
Faig memòria que pel dimarts dia 18 es dura a terme el taller de Cures bàsiques a l’aula de formació del Cap, podeu consultar el programa:
AMB LA BOIRA FORÇA ESPESA..

FENT LA SORTIDA DE LA CIUTAT  PER LA PUJADA ROJA

LA ROSA CAPDAVANTERA PELS PLANS DEL GUIX

A RATOS MÉS I ALTRES MENYS LA BOIRA ENS HA FET COMPANYIA

FENT LA PASSERA DEL GUIX-BOMBERS...

... PER TRAVESSAR LA CARRETERA DE VIC

LA SEGONA PASSERA...

PEL POLÍGON DE SANT ISIDRE...

...TRAVESSANT LA CARRETERA DE SALLENT

ELS ÚLTIMS QUE TANQUEN LA  CAMINADA

ARRIBADA AL PARC DE LA ROSALEDA

EL RAFAEL MARTÍNEZ EN PRIMER PLA

AMB ELS BANCS MOLT ADIENTS PER...

PODER FER EL MOS, TAMBÉ LA FONT

AMB LA BARRACA DE FONS

FENT-LA PETAR

UNA VISTA GENERAL DEL PARC I LES PERSONES PARTICIPANTS

TOT EL GRUP FOTOGRAFIA PEL RECORD

UNA ALTRE ENCARA QUE UN XIC MOGUDA

FENT LA PASSERA DE LA ROSALEDA PER TRAVESSAR NOVAMENT LA CARRETERA DE VIC

JA SOM A L'ALTRE COSTAT I LA BOIRA SEGUEIX

FENT VIA PELS PLANS DEL GUIX-GRAU

ARA FENT VIA PER LA ZONA DE VILADORDIS

CAMINS I CORRIOLS DE MOLT BON FER

ELS AMETLLERS BEN FLORITS

EL MAS DEL GRAU- IMMENS
AQUÍ S'ACABA EL REPORTATGE D'AVUI

MOLT BONA NIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada