EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 3 d’octubre de 2019

Rècord - Les Torres

Bon dia. Ahir per motius d’agenda no vaig poder publicar la caminada que vàrem dur a terme el grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, per tant ho faig avui dijous.
D’entrada vull dir que els caps de tots els components del grup, en tots els tres nivells dels quals disposem, estem molt contents per què hem assolit un nou rècord! Ahir vàrem moure un total de noranta-quatre persones en les respectives caminades saludables, llargues, mitjanes i curtes.
No citaré noms concrets, perquè tots en som els protagonistes, tots junts fem un molt bon equip, i la bona marxa de les caminades precisament és deu a la bona harmonia que és viu en el grup.
En aquest sentit doncs deixeu-me que avui dediqui a totes les persones que comparteixen l’activitat, i l’hàbit de caminar en el nostre grup, que siguin perseverants, que segueixin sent tan bona gent com fins ara, que segueixin amb aquesta implicació de compromís que estan demostrant, i per què no, fins i tot, seguir augmentant la família que dia a dia, amb la compartició del que ens agrada fer, arrelant amb força les nostres relacions, i l’amistat, que no oblidem és present i enforteix el grup en molta generositat, he de dir-vos que és un orgull poder comptar amb vosaltres.
Felicitar-vos als participants és poc, em sento tan recompensat amb la vostra presència, participació, col·laboració, i repeteixo implicació, que no hi ha prou qualificatius, per poder definir tot el que valeu.
Vosaltres en sou els protagonistes i sou els que feu que tot plegat sigui una realitat, per això us desitjo a totes, que sigui per molts i molts anys! Que puguem compartir aquestes estones que en cada una de les caminades, sempre amb elements nous, diferents, diversos, amb tot el que durant les mateixes va fluint, que ens proporciona el ben estar corporal, la relaxació que necessitem per renovar les energies personals, i que tan sols la naturalesa ens permet de poder gaudir amb els regals que ens ofereix, amb els seus paratges, la seva fauna i flora, la seva vida que cada dia anem descobrint, amb les diferents estacions de l’any, ec.
Avui no parlaré de la caminada, encara que hi deixo l’enllaç com habitualment faig, per si és del vostre grat i la desitgeu fer algun dia: Casa de Les Torres-2019-1
Aprofito l'avinentesa per recomanar aquest enllaç que parla de la Casa de Les Torres, el destí de la caminada: Mas Torres del Bages..... 
La planta que avui s’ha escollit és: L'espina-xoca
Acabo donant les gràcies al Cap del barri pel seu suport, i a l’Associació de veïns, que amb el seu aixopluc, les dues entitats ens ofereixen un plus de confiança i garantia per dur a bon port l’hàbit de caminar i fer salut.
FELICITATS!! I MOLTES GRÀCIES A TOTES
PUNT DE TROBADA DAVANT DEL CAP

FENT VIA PER LA PISTA DE SANTPEDOR

AL FONS JA VEIEM SANT JOAN

COLLBAIX A LA VISTA

ELS CASALS JA QUEDEN ENRERE

PEL BOSC DELS PLANS DE LES TORRES

EXTENSIÓ DELS AIGUAMOLLS DE LA BÒBILA DE SANTPEDOR

UNS CORRIOLS FABULOSOS -EL PERE FELIU EN PRIMER PLA

LA CASA DE LES TORRES DEL BAGES

L'OBJECTIU D'AVUI

PARADA I RECUPERACIÓ DE FORCES

TOTHOM POT SEURE EN UN LLOC O ALTRE

QUARANTA-VUIT DE COLLA LA CAMINADA LLARGA

AMB LA MASCOTA - EL NUC I EL SEU CUIDADOR EL JOAQUIM

ARA HI SOM TOTS - EL JOSEP ÀLVAREZ HA PROGRAMAT LA MÀQUINA

S'HA ACABAT EL PETIT RECÉS

FENT EL CORRIOL DEL TURÓ DE LA FARIGOLA

ELS CAMPS I PLANS DEL BAGES

PODEM GAUDIR D'AQUESTES VISTES TAN PRECIOSES

FINS I TOT DEL MASSÍS DE MONTSERRAT

GRÀFIC DE LA CAMINADA  

LA PLANTA DEL DIA - L'ESPINA-XOCACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada