EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 24 d’octubre de 2019

Extra per la plujaBon dijous seguidors. Ahir dimecres pel fet de la pluja, vàrem sortir a caminar tan sols del nivell de caminades llargues, quinze persones. Encara que el grup no vagi ser gaire nombrós però ens vàrem arriscar a fer la caminada de torn, modificant la programació o l’itinerari previst per si durant la mateixa haguéssim de rectificar i haver de tornar a casa. La veritat és que no va ser així, el temps a mesura que passava  l’estona es va anar obrint i ens va permetre de gaudir d’una sortida prou interessant, resultant molt agradable després d’haver fet quinze quilòmetres sense cap dificultat. Sí que en algun tram vàrem haver de superar algun escull però no massa rellevant.
Amb aquestes circumstàncies diguem-ne atípiques, es va fer una caminada que anava decidint sobre la marxa:
Del Cap hem anat fins al Centre Tecnològic del Guix, per anar al  parc de l’Agulla i seguir caminant per la séquia fins al mas de Sant Iscle, hem travessat el pont de la via del tren dels catalans, per anar al bosc de l’Om.
Agafant la pista de la dreta i passant per Can Reguer, hem arribat al primer escull, ja que pel torrent hi corria un cabal d’aigua prou abundant, com podreu veure en les fotografies. Superat aquest, hem continuat per la pista per arribar al riu d’Or, a l’alçada del pont de l’eix C-25. Ara, hem superat el segon escull, més important que el primer, ja que el cabal i l’amplada d’aigua corrent en aquest punt en concret és més rellevant. Anant amb compte també ho hem tirat endavant per anar a l’ermita de Sant Isidre, que hi hem fet un descans i s’han recuperat forces per seguir la caminada. Per la Passera nova del polígon industrial de Sant Isidre, hem anat fins Sant Fruitós, que travessant la carretera de Vic ens hem dirigit al bosquet de Sant Fruitós, però abans d’arribar-hi, a la dreta hi ha el camí asfaltat que mena a Viladordis, que és el que hem agafat. Ara però ens toca per tercera vegada superar el pas del riu d’Or que hi ha un punt a on també supera les previsions habituals del seu cabal , tot i que ens permet de fer-ho sense gaire dificultat, tot ho constatareu amb les fotografies que han fet el Xavier Cabot i el Toni Guillen.
A partir d’aquí com ja he dit via a Viladordis, hem anat al mas del Grau, fins a Can Truncalla, per arribar a la carretera de Viladordirdis i pel camí de Les Cots arribar al Cap, punt de sortida i arribada habitual de les caminades saludables.
Per protegir el telèfon no he gravat la caminada i no hi puc deixar el gràfic de Wikiloc.
Us deixo amb les imatges que valen més que mil paraules, esperant que siguin del vostre grat i les gaudiu, com hem gaudit nosaltres de la caminada assolin l’objectiu de preservar la salut.
Moltes gràcies pel temps que em dispenseu.
ESCALFAMENTS SOTA LA PLUJA

SORTIM O NO SORTIM?

SORTIM DONCS. EL TONI OBRINT PAS PELS CORRIOLS

ARRIBANT AL PARC DE L'AGULLA

PASSANT PER SANT ISCLE

PEL PONT DE LA VIA DEL TREN DELS CATALANS

EL DIA MOLT IRREGULAR - JA VEIEU ELS CAMINS

ALGUNS CAMPS BEN ANEGATS D'AIGUA

PRIMER ESCULL EL TORRENT DE CAN REGUER

POC A POC.. 

..TOTES L'HEM  ANAT..

...SUPERANT

SORT DE LA PEDRA

JA  QUASI L'HEM PASSAT TOTS

LA CARME PICANYOL L'ÚLTIMA

ARA JA SOM AL RIU D'OR

PER LES PILONES HI HA EL RISC DE RELLISCAR

EL COTXE  DE L'EMPRESA D'AIGÜES DE MANRESA TRAVESSA EL RIU D'OR

HEM ARRIBAT A L'ERMITA DE SANT ISIDRE

HA DEIXAT DE PLOURE, PODEM RECUPERAR FORCES..

..FER LA FOTOGRAFIA DE RECORD..

.. I SEGUIR  CAMINANT

ARA TOCA TRAVESSAR LA CARRETERA DE VIC

TERCER I ÚLTIM ESCULL - EL RIU D'OR A LA SORTIDA DE SANT FRUITÓS

NO ÉS MOLT IMPORTANT PERÒ S'HA D'ANAR AMB COMPTE

PODEM VEURE LA DOMA DE CAVALLS


AMB AQUESTS  CAVALLS ACABO EL REPORTATGE D'AVUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada