EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 29 d’octubre de 2019

Programació Novembre

Pas a pas, de mica en mica, els mesos van passant i el novembre ja vol treure el nas, fet que comporta a renovar la programació de les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la  Sagrada Família de Manresa, us el faig arribar desitjant que sigui del vostre grat. Una vegada més recordo que disposem de tres nivells diferents de dificultat. Treballem i desitgem que tota persona interessada s’hi pugui adaptar, com a novetat el mes passat ja hi vaig afegir les caminades del barri de Valldaura, que ja serà habitual com també ho seran les caminades que penjaré de l’Associació de Veïns de la carretera de Santpedor, duen a terme els dilluns. Com podeu observar doncs, dia a dia les ofertes de caminar a l’aire lliure, contactar amb la naturalesa, practicar aquest hàbit tan saludable està agafant molta força, i ho celebro pel fet de poder estar a l’abast de tothom, visqui al barri que visqui de la ciutat. Tinc constància que al barri de Cal Gravat, també estan iniciant caminades els divendres el matí, així si hi sumem les que ja fa anys que duen a terme La Coordinadora de Jubilats i Pensionistes, i les que el mateix Ajuntament organitza, el que no practica l’hàbit de caminar i preservar la salut, quasi és pot dir que es perquè no vol.
Per acabar com tinc costum hi deixo les programacions previstes per què pugueu decidir per horari, i pel dia que es fan efectives, quina o quines són més adients per vosaltres, que al cap i la fi en sou els usuaris.
Moltes gràcies per participar-hi, si us cal més informació podeu fer-me una trucada que procuraré servir-vos, i, aclarir si teniu algun dubte.
LES CAMINADES MITJANES

LES CAMINADES LLARGUES

LES CAMINADES DE L'A.V. VALLDAURA
LES CAMINADES DE L'A.V. CARRETERA DE SANTPEDORCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada