EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 31 d’octubre de 2019

Salelles

             
Avui hem acabat les caminades del mes d’octubre anant al barri de Salelles: Salelles ---Sant Sadurní de Salelles
En ser l’últim dimecres de mes ha estat la caminada llarga la d’avui, hem fet quinze quilòmetres llargs, amb una durada de tres hores i vint-i-dos minuts en total, parada inclosa per recuperar les forces. És una caminada força planera sense cap mena de dificultat pel que puc dir que és apta per tothom que la desitgi fer.
Avui concretament ens ha afavorit el dia que ha estat pel temps que estem de tardor amb una temperatura fresqueta de bon matí, però quasi calorosa de mig matí endavant, ja veureu que les persones no anem massa abrigades. Hem gaudit de la natura i del barri de Salelles que és un lloc encisador, amb molta pau, amb unes vistes fantàstiques, per pistes generalment amples. Si La desitgeu fer com nosaltres avui podeu seguir aquest enllaç: Barri de Salelles
En el cas d’avui hem estat trenta-cinc persones les que l’hem compartit, sembla curiós però quasi sempre s’escau que hi ha alguna d’elles que és la primera vegada que ho fa a caminant, i queden sorpresos amb la facilitat que es pot dur a terme, a més fent-la circular, de fet, qualsevol caminada és més seductora i amena, si l’anada i la tornada es fa per diferents camins, per les vistes, per l’entorn en general, ja que els elements que hom va gaudint són diversos i per tant aporten factors que van sumant i despertant l’estimació a la natura.
Aquesta però és una de les caminades saludables que tan sols la fem un cop per any, parlant del Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, ja que com he dit anteriorment, és de les llargues, i no les podem fer habitualment per manca de temps i per les obligacions que qui més o menys, encara que estiguem jubilats per  uns motius o altres, el tarannà diari ens dóna.
Com anem fent generalment escollim una planta o flor, o les dues coses si s’escau, fet que fa que de vegades hi hagi un element més a gaudir que a la vegada desperti la curiositat  o les ganes de voler saber més de l’entorn del qual gaudim i que no ens passi desapercebut, en el cas d’avui ha estat la Magnòlia, que l’hem pogut veure a la sortida de Salelles, si vosaltres lectors també en voleu ampliar coneixement de les seves propietats, ho podeu fer mitjançant aquests dos enllaços que segueixen: Magnolia  ----   Flors silvestres
La Tornada l’hem fet passant pel bosc del Suanya, la riera de Rajadell, pel camí agrícola hem anat a la casa dels Pardals, travessant al via del tren que va a Lleida, ens hem atansat a la zona del Congost i pel passeig del riu Cardener, hem enfilat la Via de Sant Ignasi, per anar al parc del mateix nom (piscina) i per l’avinguda d’en Francesc Macià, arribar al Cap, que acabem fent els estiraments per així acabar l’activitat de caminar amb bones condicions.
Ara sense més històries hi deixo les fotografies que el Mario i alguna altra persona han fet durant la caminada. Gràcies a totes les persones que les feu realitat, ja que sense la vostra implicació no seria el mateix.

BONA CASTANYADA A  TOTHOM!
LES FOTOGRAFIES DE LA CAMINADA
FENT ELS ESCALFAMENTS....

...DAVANT DEL CAP

FENT LA PUJADA AL BARRI....

...DEL SOL I AIRE

VIA AL BARRI DEL XUP

L'ESGLÉSIA DEL BARRI DEL XUP

MONTSERRAT AL FONS

PASSANT PER DAVANT  DEL SINDICAT DE SALELLES

LA SERRA DE LA MELERA I EL COLLBAIX 

AQUESTA PISTA  HI ESTAN TREBALLANT PER POSAR LA FIBRA ÒPTICA

LA CÀNDIDA, LA SEBASTIANA, I EL PERE A L'ENTRADA DEL POBLE

UNA ALTRA VISTA MOLT PRECIOSA DEL POBLE

LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA

APROFITEM PER FER UN RECÉS

DESCANSAR I FER-LA PETAR

HI HA QUI MENJA  UNA MICA

EL MARIO FA EL RECOMPTE DE PARTICIPANTS

UN ALTRE GRUPET FENT-LA PETAR

LA FOTOGRAFIA DE RECORD

COMENÇANT A FER EL RETORN A LA CIUTAT

LA FONT DE LA PLAÇA

PER LA PISTA DE TORNADA

AVUI HEM VIST AQUESTA GENETA

PANORÀMICA DE SANT JOAN I MANRESA

EL PONT DEL BOSC DEL SUANYA

ELS PINS DEL BOSC DEL SUANYA

LA RIERA DE RAJADELL AVUI  AMB L'AIGUA MOLT TÈRBOLA

PEL PASSEIG DEL RIU CARDENER ENTREM A MANRESA

LA MAGNOLIERA - LA PLANTA DEL DIACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada