EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 25 d’octubre de 2019

Santuari de Joncadella especial

 

Aquest divendres vuit integrants del grup de caminades “Walk Friday”, hem compartit una caminada saludable anant al Santuari de Joncadella, però amb un pla força informal, ja que d’alguna manera les conseqüències de les pluges viscudes el dimecres passat, ens condicionaven a l’estat en què trobaríem els camins o pistes per poder assolir l’objectiu. La veritat és que llevat d’un parell de punts concrets, en general ho hem pogut fer sense cap mena de problema.
L’anècdota d’avui és el fet que hem coincidit amb un matrimoni, el Valentin i la Maria, veïns del barri de la carretera de Santpedor, d’uns setanta i tants anys, que a partir de la casa de Les Torres, s’han afegit al grup fins al Santuari, i de tornada a la cruïlla de la pista que mena a l’ermita de Sant Francesc, ens han deixat per seguir ells el seu tarannà habitual, i nosaltres igualment.
Així que hem agafat via al Torrent Fondo, i ens hem dirigit al poble veí de Sant Joan, per seguir caminant per arribar a la zona del Congost de Manresa, passeig del riu Cardener, i pel camí dels Corrals, sortir al barri de Les Escodines, anar al c/Viladordis, que ens hem ficat al Parc de Sant Ignasi, i d’aquesta manera per l’avinguda de Francesc Macià arribar al barri de La Sagrada Família.
Aquesta és la traça de la caminada d’avui, per si és del vostre grat i la desitgeu fer algun dia, certament és molt planera i es pot fer amb bon ritme, que va bé per cremar calories i agafar fons: Santuari de Joncadella especial


LES FOTOGRAFIES
LA CASA DE LES TORRES 


 EL COLLBAIX DUES PERSPECTIVES
 EL SANTUARI DE JONCADELLA
 EL POU DE L'ENTRADA AL SANTUARI
 HEM ESMORZAT DESCANSAT I....
 ...HEM FET EL CAFÈ
 LA FOTOGRAFIA DE RECORD AMB EL VALENTIN I LA MARIA
 ALGUN PUNT ENCARA CRÍTIC PER LES PLUGES
 ENCARA QUE LA MAJOR PART DE LA CAMINADA HA ESTAT EN BONES CONDICIONS
 EL JOAN DAVANT D'ALGUN ARBRE CAIGUT
 AVUI LA MARI CARMEN HA ESTAT L'ÚNICA DONA QUE ENS HA ACOMPANYAT
 EL TORRENT FONDO AMB L'AIGUA TÈRBOLA I FORÇA MOGUDA
 EL CORRIOL DEL TORRENT MOLT EMBROSSAT
 HA BAIXAT FORÇA  ARBRES I BRANQUES
Malgrat tot l’enrenou ha valgut la pena, i ha estat satisfactòria la caminada que ens ha aportat quelcom de nou per la pluja soferta el dimecres passat, com ja he dit abans.
Aquest grupet de sis dones són membres integrants del grup de caminades també, però ens han deixat per anar a passar uns dies a Menorca i fer caminades per contrades molt diferents. Ens han fet arribar aquestes dues fotografies, una d’elles no massa de qualitat, però és mereixen el nostra reconeixement, i com és evident  els hi desitgem tot el millor, que ho gaudeixin molt, i que sigui per molts anys que ho puguin anar duent a terme.

FELICITATS! Ana, Dolors, Carme, Mercè, Teresa i Sebastiana.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada