EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 28 d’octubre de 2019

Can Fèlix i felicitació

 

Bona tarda seguidors. Novament faig una entrada per comentar una caminada més de les saludables que duem a terme des del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família. En aquesta ocasió hem anat a can Fèlix per la zona del Poal (anella verda), que ja sabeu que ens dóna molt de joc per variar recorreguts, diferents itineraris, i gaudir de l’entorn que a la ciutat de Manresa, els seus residents sense massa dificultat i amb ganes de gaudir de la natura, cada dia si hom ho desitja, i disposa de temps evidentment, pot dur a la pràctica per col·laborar en el fet de preservar la salut.
De fet aquest és l’objectiu principal de totes les persones que en qualsevol dels tres nivells participem en l’hàbit de caminar.
Per variar vaig un xic tard i per tant no m’esplaiaré massa en el desglossament de la caminada, tan sols hi deixo la traça de la mateixa recollida amb l’aplicació de Wikiloc, que és la que segueix: Can Fèlix el Poal-2019-3
També us hi deixo l’enllaç de la planta que avui s’ha escollit, puix que la nostra assessora i companya Mercè Botinas, ja ha tornat del viatge a Menorca, cosa que permet que recuperem novament l’activitat en aquest sentit.
La Ruda ha estat l’escollida: La Ruda
Aprofito per felicitar a totes les membres del grup que han compartit aquest viatge amb les caminades pertinents per fer una part del Camí de Cavalls, de la que han tornat molt entusiasmades i amb ganes de poder-lo completar quan disposin de temps i les condicions siguin les adequades per poder-ho fer realitat.
L’acreditació de la finalització del tram que han fet aquests dies ho confirma la fotografia, tot el grup ens hi sentim representats.
FELICITATS NOIES!!

LA TERESA, L'ANA, LA MERCÈ, LA DOLORS, LA SEBASTIANA I LA CARME.
LA SORTIDA DE MANRESA
Queda pendent per demà si res ho impedeix, comentar-vos el taller de R.C.P, que la doctora Isabel Roig ens ha fet aquesta tarda a l’aula de formació del Cap. Primer he d’arreglar les fotografies que he fet durant el temps de formació, i ordenar el material  tant físic com mental del qual hem participat els membres que hi hem participat.
Ara si ho desitgeu, podeu gaudir de les fotografies de la caminada d’avui, que com sempre acostumo a dir, encara que en aquesta ocasió és la tercera vegada que l’hem dut a terme aquest any, algun element que altre fa que siguin quelcom diferents.
SALUT CAMINADES I GRÀCIES PEL TEMPS DISPENSAT!
PELS CAMINS DEL POAL 
DAVANT DEL POU FENT EL DESCANS
LA FOTOGRAFIA DEL GRUP D'AVUI 
EN AQUESTA ES VEU MILLOR CAN FÈLIX 
L'ENTORN PRECIÓS DEL QUE GAUDIM 
AVUI MONTSERRAT  MOLT EMBOIRAT 
LA CASA DE LES TORRES AL FONS 
TOT I LA BOIRA ELS CORRIOLS SÓN GRATIFICANTS 
UNA ALTRA VISTA MOLT MACA 
SOM A LA ROTONDA DEL BARRI DEL GUIX 
ENS DIRIGIM A L'EMPRESA TOUS 
L'ESCULTURA DE LA ROTONDA 
VISTA DE L'EMPRESA TOUS 
LA SÈQUIA QUE LI DÓNA VIDA 
PER LA CARRETERA DE VIC 
LA RUDA AL PASSAR PEL BARRI DEL GUIX 
NO ESTÁ FLORIDA PERÒ ESTÀ UFANOSA 

                  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada