EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 12 de setembre de 2019

Taller Alzheimer i més


El Taller-Xerrada d'avui dijous que la Dra. Matilde Català ens ha ofert al Cap de la Sagrada Família, al grup de caminadors, i altres persones interessades que ha estat amb un nombre de trenta-tres, ens ha resultat molt interessant pel contingut i per la manera de fer de la doctora, que com sempre ha estat a un nivell insuperable. Ha estat molt interactiva, i les eines que ens ha proporcionat han estat com dic de nivell altissim, fàcil d'entendre, si hi havia algun dubte en qüestió, no ha dubtat gens  en donar les explicacions pertinents, doncs s’ha tractat la detecció, i, prevenció de la malaltia de l’Alzheimer, també del  Parkinson, i finalitzat, amb un repàs de la manera d’actuar davant d’un possible Ictus. Activar el més aviat millor el codi com és el fet de trucar sense pèrdua de temps al 112, per informar de la situació, i per tant activar el protocol d’actuació per aquests casos.
No cal que digui gran cosa més pel fet que ens ha fet arribar el PowerPoint que ha fet per l’ocasió, i que els participants podem guardar per fer-ne ús, i, anar repassant de tant en tant, ja que són uns temes que s’han de tenir ben presents per si un moment donat, ens fos necessari haver d’actuar davant algun cas  d’aquest tipus.
Donar-li les gràcies a la Dra. Matilde Català, en nom de tots els participants, que hem quedat molt satisfets amb la seva manera de fer, i amb la facilitat que ens ha fet entendre insisteixo els temes tractats.
Gràcies també a totes les trenta-tres persones que avui heu participat i fet possible el taller d’aquesta tarda, i que al mateix fer doneu una bona reputació al grup en general de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri. No tan sols caminem sinó que, ens preocupem de preservar la salut amb bona qualitat, cosa que el Cap ens ofereix amb la seva col·laboració una amplia informació, i no cal dir que molt valuosa.
Deixo unes imatges que he fet durant el taller, i el fitxer del qual en podeu disposar  quan calgui.LA DOCTORA MATILDE CATALÀ
MOLT INTERACTIVA  AMB ELS ASSISTENTS

EL FITXER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada