EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 13 de setembre de 2019

Els Miradors i Loteria

                                 

Molt bona tarda. Com qui diu ja ens trobem a mig mes de setembre, els dies passen volant, pel meu gust asta massa ràpid, però com que no ho podem canviar anirem seguint el ritme que el més bé que sigui possible. Per finalitzar la setmana el Grup de Caminadors, Walk Friday, com altres vegades ens hem partit en dos, uns han anat a fer una caminada per la zona del Ripollès, concretament a Balandrau i Puig de Fontlletera, pel coll de la Gralla. Ja sabeu que amb aquests no puc acompanyar-los, així que vuit membres ens hem aplegat per anar a fer els Miradors del Llobregat, i el Cardener. Ho hem compartit amb sis membres del grup de les caminades mitjanes del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família.
Aquests ens han acompanyat fins al primer mirador, el del  Llobregat, i un volt s’ha descansat un xic de la pujada, ells han emprès el retorn. Els altres vuit hem seguit per anar fins al mirador del Cardener, que hi hem compartit el cafè que el Mario ha portat per l’ocasió, i una vegada satisfets amb les grans vistes que des d’aquest lloc privilegiat es poden gaudir, amb un temps gairebé perfecte, pel fet que no feia fred ni calor. Per la zona del Mal Balç, hem fet la baixada al barri de Sant Pau, i per la llera del riu Cardener, retornar al punt de partida, que avui ha estat el Cap del barri.
Com és habitual hi deixo unes imatges i l’enllaç de l’itinerari complet que ha donat de si la caminada.
Si disposo de temps i material, demà comentaré la caminada dels que han estat al Ripollès, que segur que s’ho han passat fantàsticament bé. Ja he dit en alguna ocasió que em fan enveja sana, perquè també m’agradaria poder-ho compartir però, a la vegada ja estic content de fer el que faig per les limitacions que he de suportar pel tema del cor.
Aprofito l’avinentesa per fer-vos saber que a partir de dilluns portaré les participacions de loteria de nadal de l’Associació de Veïns com és costum de cada any. Gràcies per la col·laboració, tot ajuda al fet de poder dur a terme les actuacions socials que des de la mateixa associació són una realitat.

SALUT  I  CAMINADES
LES PARTICIPACIONS DE LOTERIA

PER LA SÉQUIA DE VILADORDIS

EL RAMON AMB NORANTA-DOS ANYS

MONTSERRAT DES DEL MIRADOR DEL LLOBREGAT

RECUPERANT FORCES AMB UNES VISTES SENSACIONALS

FALTA EL MARIO QUE HA FET LA FOTOGRAFIA DE RECORD

ELS MEMBRES DE LES CAMINADES MITJANES

EL MIRADOR DEL CARDENER

AQUESTES LES HE FET JO

L'ANTOLIN EN PRIMER TERME

LA FOTO DE RECORD

EL CARDENER DES DEL MIRADOR

VISTA DE MONTSERRAT DES DEL MIRADOR DEL CARDENER

LA PLANTA DEPURADORA

LA PASSERA EN CONSTRUCCIÓ...

HA PROGRESSAT MOLT POC

DECEBUT PEL RETARD QUE PORTEN

NOVA FOTOGRAFIA DEL GRUP- ARA A LA LLERA DEL RIU CARDENER

AVUI HEM GAUDIT DA'QUEST SALTANT D'AIGUA

AQUÍ UN ALTRE

LA RESCLOSA D'ENTRADA A LA CIUTAT

UN MEMBRE PER LLETRA

FINS AQUÍ EL REPORTATGECap comentari:

Publica un comentari a l'entrada