EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 19 de setembre de 2019

Gola del Bigaire-2

                         
Bona tarda seguidors. Aquest dimecres el nivell de caminades llargues del grup de caminadors del Cap i l’associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, hem compartit la sortida trenta-sis persones, i hem anat a la “Gola del Bigaire”. Fins aquí diguem que tot normal, perquè ja sabeu que és una caminada saludable que la fem dos o tres cops per any. La novetat d’avui si mho permeteu és el fet que notem una arrancada del curs molt positiva, ja que dia a dia van sorgint noves persones que ens hi acompanyen i com no pot ser d’altra manera sempre és molt gratificant constatar que el grup va en augment, vol dir que estem fent les coses bé. Desglossant per nivells, avui ha estat el següent: Caminades llargues, trenta-sis persones; Caminades mitjanes, vint-i-cinc persones, i caminades curtes tretze persones, és a dir un total de setanta-quatre persones, que hem sortit a caminar per preservar la nostra salut, i que hem gaudit de la natura, hem compartit una estona en la qual ens hem relacionat uns i altres, i amb conseqüència, hem adquirit un ben estar i relaxament corporal, que ens ha permès d’emprendre un nou dia, amb bones sensacions, amb optimisme, i amb moltes ganes de viure la vida que ens ofereix quantitat d’elements per gaudir-la.
Ja constatareu per les fotografies, l’entorn que ens ha acompanyat durant la caminada que és fantàstic, hem fet una part del meandre del riu Llobregat, passant per Les Marcetes, hem estat a la Font del Soroll, per la Casa de Les Hortes, hem gaudit del Canal de la Mina, per anar finalment pels Plans del Guix, novament fins al Cap del barri (ICS), que segur ja sabeu és el nostre punt de trobada, sortida i arribada de les caminades.
Dono les gràcies a totes les persones que fan realitat aquesta activitat que compartim, ja que al cap i la fi, sense la vostra implicació, no seria pas possible. No en va també anem pel camí de complir els deu anys que les duem a terme, i com he dit al principi a poc a poc, però el nombre de persones implicades va augmentant, i la veritat és que encara desitgem seguir engrandint els tres nivells, que tant els veïns del barri, com els conciutadans de Manresa, i també els menys, però que hi són presents, i, ens hi acompanyen de fora de la ciutat, ho puguem compartir per molts més anys. 
SALUT I CAMINADES
La traça d’avui del recorregut el trobareu aquest enllaç que és d'una caminada anterior, però és vàlid: La Gola del Bigaire
SORTIM DE MANRESA PEL PARC DELS TRULLOLS

AL CEL HI HA QUATRE GLOBUS VOLANT

AGAFEM EL RAMAL DE LA SÉQUIA DE VILADORDIS

LA SEBASTIANA EN PRIMER TERME

UNA PARADA INFORMATIVA DELS RISCOS DE LA BAIXADA PER LA... 

...QUE VA TRANSCORRENT LA CAMINADA

EL JOAN, LA MERCÈ, I EL JOAQUIM AMB EL NUC

JA ESTEM ENTRANT AL PLA DE LA GOLA

CADASCÚ ESCULL EL LLOC PER ELL MÉS ADIENT

ÉS UN ENTORN FANTÀSTIC!

EL RIU LLOBREGAT


UNS MINUTS DE DESCANS PER RECUPERAR FORCES

EN UN LLOC TANT GENERÓS

EN GENERAL TOT ÉS MÉS SABORÓS

AMB LA COMPANYIA DEL SOROLL  DEL RIU

EL JOSEP PREPARANT LA FOTO PEL RECORD DE LA  CAMINADA

AVUI EL CABAL DEL RIU ÉS  MOLT MINSO

A POC A POC ENS HI ANEM POSANT BÉ

ARA JA HI SOM TOTS

ÉS L'HORA DE RE EMPRENDRE LA CAMINADA

AMB CARES D'ALEGRIA TOTHOM VA SEGUINT

AQUEST ÉS EL CINGLE DE LA ROCA TINYOSA- AVUI EL VEIEM  DES DEL MEANDRE

ARRIBANT A LA CASA DE LES HORTES

El Mario Revilla, que cuida de tots nosaltres, ell tanca el grup de caminadors, porta la farmaciola, i cuida de tots els detalls perquè les caminades siguin un èxit. Gràcies Mario!

L'ENTORN DE LA FONT DEL SOROLL, I LA MATEIXA FONT


TRES IMATGES DEL CANAL DE LA MINA


Aquest dimecres hem escollit la sajolida, com planta o flor del dia: SajolidaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada