EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 16 de setembre de 2019

A la Trona, informació i salut.


 El Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, avui dilluns hem anat a la Trona, per completar una nova caminada saludable. Aquesta caminada la tenim en dues modalitats, la normal que la fem un parell de cops a l’any, i la llarga que com a molt pot ser que la duem a terme una vegada a l’any. Dic això perquè les que són llargues que tan sols les acostumem a fer un cop per mes, sobrepassen les dotze (dotze són els mesos de l’any), per tant, de vegades algunes queden pendents, de tal manera que això comporta que es faci una roda i les caminades vagin variant i acostumin a ser més distretes a part de variades.
Bé! Avui hem dut a terme la curta i l’hem compartit trenta-dues persones, i l’hem fet tal com podeu constatar en el trac que hi deixo per si és del vostre grat fer-la com nosaltres aquest dilluns: La Trona2019-Curta 2
Amb un dia esplèndid, amb una temperatura molt agradable per caminar, un cel força net que ens ha permès de gaudir de bones vistes durant el recorregut, hem completat la caminada saludable programada.
Mentre el temps ho permeti a cada sortida anem escollint una planta o flor, per anar enriquint els nostres coneixements sobre aquest tema, ja que tenim la sort de poder gaudir en el nostre entorn de tanta varietat, que sincerament es fa difícil poder-les conèixer totes. Avui ha tocat a l’herba Berruguera, si seguiu l’enllaç, podreu ampliar informació de les seves particularitats:
Avui aprofito l’ocasió per fer-vos arribar dues informacions que m’han proporcionat. Una com constatareu ve de part de l’ajuntament:
Hola,
Adjunt en el correu-e us fem arribar el flyer amb la informació del  programa d’activitat física: Dinamització dels Espais Lúdics i de Salut per a Gent Gran que tindrà continuïtat setmanalment del 30 de setembre al 20 de desembre.
L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia: només anar al parc escollit. Llavors un tècnic especialista dinamitzarà els parcs lúdics i de salut, que són uns aparells a l’aire lliure constituïts per diferents mòduls d’activitats o multi-estacions. El recorregut permet treballar les capacitats físiques i sensorials i l’objectiu principal d’aquests espais és mantenir la forma física realitzant-hi diferents exercicis.
Esperem que sigui del vostre interès i que en feu la màxima difusió.
Salutacions,
En el cas del barri, aquests aparells estan ubicats davant mateix del CAP.
Programa de les Persones Grans
AJUNTAMENT DE MANRESA
Serveis a les persones
Ctra. de Vic, 16 1r. (Edifici els Infants) 08241 Manresa
Tel. 938752484 // 938752486
Us podeu guardar les imatges a l'ordinador i ampliar-les per poder llegir bé els continguts.
Si teniu problemes contacteu amb mi, i, ho resoldrem. Resto a la vostra disposició.


La segona ve donada per la companya Montserrat Fabregat, que és la responsable del grup de caminades curtes del Cap, i a la vegada és membre de la junta de CATCECOR, que és una associació que s’ha constituït per la prevenció i ajuda a la salut del cor, a la Catalunya Central. Adjunto el díptic o flyer per si és del vostre interès
El  dijous dia 26, a les 4 de la tarda, es farà la presentació publica, de l'associació. El lloc a la sala d'actes de l'hospital general de Sant Joan de Deu de Manresa. Acta que hi està convidada tota persona que ho desitgi.


LES FOTOGRAFIES DE LA CAMINADA

PER LA ZONA DEL CONGOST


EL COLLBAIX LA NOSTRA ICONA 

LA TORRE LLUVIÀ 
LA TRONA 
RECUPERACIÓ DE FORCES  


APROFITANT PER VENDRE LOTERIA DE NADAL 
LES FOTOGRAFIES DEL GRUP PARTICIPANT D'AVUI


LA BERRUGUERA  
 EN EL SEU ESTAT GENERAL 
RETORNANT A LA CIUTAT PEL PASSEIG DEL RIU 

L'ESGLÉSIA DE SANT MARC
PER LA VIA DE SANT IGNASI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada