EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 20 de setembre de 2019

Plans de Sant Ramon


                         

Bon dia. Aquest divendres les persones que el temps ens ho ha permès i, ha estat del seu grat sortir a caminar, dels que conformem l’anomenat grup de caminadors del “Walk Friday”, hem dut a terme la caminada popular que en el seu dia varen fer els veïns del poble de Sant Sadurní de Salelles, amb les persones que s’hi van afegir, per celebrar una de les moltes activitats que amb motiu de la seva festa major d’enguany, varen fer realitat.
Hem agafat un trac de Wikiloc, d’una usuària anomenada, “tere71”, que no l’hem seguit fil per randa però l’hem realitzat quasi igual. Dic això perquè nosaltres hem sortit directament del polígon industrial de Salelles i començar la caminada per la pista que ens mena a la planta depuradora d’aigua. Amb això ens hem estalviat algun quilòmetre, encara que reconeixent que ens hem perdut en algun moment, quasi hem sortit a fer si fa o no fa el mateix. També vull deixar constància que hem fet una drecera a dalt els plans de Sant Ramon, per anar a l’ermita de Santa Margarida, per un corriol preciós, que en aquest cas doncs podem dir que altra volta hem escurçat un xic la caminada.
En qualsevol cas jo hi deixo la traça de tal com l’hem dut a terme  aquest matí, i ja veureu que en un parell d’ocasions, hem donat giragonses pel mateix tram, si no ho teniu en compte, i la desitgeu fer com marca, en el parell de punts en concret, tampoc és difícil orientar-se i trobar el camí o corriol a seguir.
El primer ha estat a la finca de l’Hípica Vendrell, pel fet que la caminada passa per terreny privat, però que donen el vist i plau perquè els caminadors i transitin sense cap problema. Evidentment a l’’entrar a la propietat, hem d’avisar a la persona que trobem a l’interior i comunicar-li les nostres intencions, ells molt amablement us atendran i facilitaran el transit pel seu entorn, ja que hi tenen les vaques pasturant, cosa que fa que hi hagi un vailet, que generalment els propietaris acostumen a tallar el corrent per evitar-nos incidències.
El segon punt conflictiu ha estat a l’hora de travessar la riera de Cornet o Sant Salvador, però tan insignificant, que insisteixo, si segui la traça, son cinc minuts més de camí.
Una vegada hem realitzat aquesta acció ja veiem que enllacem amb la pista que de bon matí en començar la caminada hem fet, per tant refem aquesta pista per anar de nou a la planta depuradora, i així arribar al polígon industrial per agafar els cotxes per tornar a la nostra ciutat de Manresa.
Aquesta és una caminada que l’hem fet unes quantes vegades, però al revés del que l’hem fet avui, i el punt de sortida i arribada era en un altre lloc. Amb tot però gràcies al Toni Rivera, que avui ha compartit la caminada, hem conegut un nou mirador de la muntanya de Montserrat, tan sols per aquest fet, ja ha valgut la pena l’esforç realitzat durant la caminada, no en va he de reconèixer que la caminada és un xic exigent per la pujada que s’ha de fer, que enganxa però que, amb un ritme adequat, es va fent, i tampoc és molt pesada.
Resumint diré que mereix molt la pena fer-la si podeu, que gaudireu molt de la natura, de la diversitat dels paratges, de la riera, del mirador, de les tines i l’ermita de Santa Margarida, i així tantes i tantes coses, que amb les fotografies que hi deixo en són una petita mostra de tot el que hem viscut i gaudit en aquesta caminada.
Per aquesta ocasió hem escollit la flor de La nyàmera, que podeu seguir aquest enllaç per tenir-ne més informació: La nyàmera

MOLTES GRÀCIES PEL TEMPS QUE EM DISPENSEU
LA FLOR D'AVUI - LA NYÀMERA

EN ELS SEU HÀBITAT NATURAL

POLÍGON INDUSTRIAL DE SALELLES PUNT D'INICI

EL BIARRITZ - LA RIERA DE CORNET

CAMINANT PER LA LLERA DE LA RIERA

UNS PARATGES PER GAUDIR DE LA CAMINADA

A LES ALÇADES TAMPOC ESTÀ MALAMENT OI?

UNES VISTES IMPRESSIONANTS - MONTSERRAT SEMPRE MAJESTUÓS

CAN PRUNÉS - EL CIM DELS PLANS DE SANT RAMON

EL MONÒLIT QUE HO CONFIRMA - SEMPRE HI HA FLORS

AVUI HEM CONEGUT AQUEST FANTÀSTIC MIRADOR

VISTA DE L'ESGLÉSIA DE SANTA MARGARIDA I EL MAS

EL CAFÈ I LES GALETES PER COMPLETAR L'ESMORZAR- EL BANC HA FET DE TAULA

FOTOGRAFIES PEL RECORD

UN PRIVILEGI PODER GAUDIR D'AQUEST MIRADOR

SANTA MARGARIDA 

Afegeix la llegenda

ELS RODALS DE LA FUNDACIÓ "IREHOM"
Si desitgeu saber del projecta i altres detalls podeu seguir aquest enllaç: IREHOM
LA PEDRERA

LA DOLORS I L'ANA CAPDAVANTERES

LA SEBASTIANA, LA MONTSE, LA ISABEL, EN TOTAL CATORZE, PERSONES HO HEM COMPARTIT I GAUDIT
El trac nostra de la caminada és aquest: Biarritz-Plans de Sant Ramon
GRÀCIES A TOTES PER FER-HO REALITAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada