EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 4 de setembre de 2019

Les Farreres-2Molt bona tarda, i bona tornada a la vida quotidiana, o si ho desitgeu, al nou curs que encetem a partir del setembre, per seguir els costums que en aquest país ens hem imposat. Dic això, perquè la majoria de les persones que participem de les caminades, estem jubilats, som pensionistes i amb conseqüència gaudim del temps que volem i ho destinem a allò que més ens agrada. És a dir, no estem subjectes a seguir les pautes establertes que els treballadors en actiu sí que han de seguir per les obligacions de producció entre altres factors que comporta el món laboral industrial. Alguns també teniu obligacions com a avis a cuidar dels néts, nétes, per així ajudar als vostres fills perquè puguin gaudir d’una vida digna, però imagino que amb tot, serà més relaxat que no pas quan havíeu d’anar amb l’hora del rellotge en els temps passats, amb l’obligació d’haver d’anar a treballar per poder arribar a on som avui.
Desitjant que hàgiu gaudit molt de les vacances (els que n’heu fet), que la tornada sigui molt positiva amb noves energies, i amb moltes ganes de fer quelcom per seguir gaudint d’una vida saludable.
Les persones que conformem el Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, a partir d’avui hem engegat les caminades saludables que no hem pas deixat de fer durant el mes d’Agost, però que sí, que hem trencat la rutina, i hem fet caminades que no tenen rés a veure amb les habituals dels dilluns i dimecres. Si sou seguidors del bloc, ja ho heu constatat, i si no en sou, podeu fer-ho, que està tot aquí registrat.
Així que en aquesta primera caminada saludable de setembre, hem repetit la que vàrem fer el mes d’abril, concretament el dia disset, que vàrem anar al barri de Les Farreres. Si ho desitgeu, ho podeu consultar amb el menú lateral del bloc, obrint el mes d’abril que veureu les caminades que es van dur a terme durant el mes.
Amb tot però, el mes d’abril ho vàrem fer d’una manera, i avui ha estat quelcom diferent, ja que sempre intentem canviar algunes coses i afegir algun factor que motivi i faci més atractiva la sortida.
Deixo un parell d’enllaços per saber de la Masia de Les Farreres, una casa rural que es pot llogar: Les Farreres---Club Rural
Per la planta o flor, avui s’ha escollit la Berbena: Berbena---Cuquets
I la traça, que insisteixo que no és ben igual que l’anterior, per si ho voleu fer tal com ho hem fet avui les vint-i-cinc persones que ho hem compartit: Les Farreres-2-2019
Moltes gràcies per entrar a llegir el bloc, i pel temps que em dispenseu.
ENTRADA A LA MASIA DE LES FARRERES

ELS RUCS O BURROS PASTURANT

TOCA RECUPERAR LES FORCES

ELS TENIM A PROP PER SI CAU ALGUNA COSA


QUEDA CLAR OI?

L'ALTRA NO ES QUEDA ENRERE

SEMBLA QUE HI HA GANA

L'ENTORN ÉS FANTÀSTIC!

LA FOTOGRAFIA DE RECORDUNS CAMINS BEN UFANOSOS

FENT LA TRAVESSA DE LA RIERA....

...DE RAJADELL

L'AIGUA TÈRBOLA DE LA PLUJA

PERÒ AVUI L'HEM POGUT TRAVESSAR BÉ

L'ANELLA VERDA ENS OFEREIX AQUESTS REGALS

AQUÍ HI TENIU LA PLANTA O FLOR DEL DIA "LA BERBENA"
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada