EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 29 de setembre de 2019


Molt bona tarda de diumenge. A les portes d’acabar el mes de setembre, i acabada d’arribar la tardo, encetarem un nou mes de caminades saludables de les quals hi deixo els programes dels nivells, llarg i mitjà que hi ha previstes dur a terme.
Ens queda la caminada que farem demà, però el dimecres ja haurem canviat de mes i per això passo a recordar al mateix fer, que l’horari a partir d’ara serà el que diríem d’hivern, és a dir, ens trobem davant del cap a un quart de nou, per començar a caminar a dos quarts.
Com sempre insisteixo en el fet  que tothom i és convidat, si es tenen ganes de fer-ho i contactar amb la natura, amb l’objectiu de preservar la salut ja ho sabeu: Cada dilluns i dimecres de tot l’any, compartim les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, s’organitzen amb aquest motiu. Vull remarcar també que hi ha un tercer nivell de caminades curtes. Intentem entre tots els tres nivells que tota persona interessada s’hi senti a gust i a la mesura de les possibilitats de cadascú s’hi pugui integrar, i gaudir d’aquesta activitat tan beneficiosa per la salut, que no costa diners, i a la vegada en compartir-ho amb altres persones fa que sigui molt més atractiva, i dinàmica qualsevol de les diverses caminades saludables programades cada mes a cada nivell.
Si no hi participeu encara, us ho recomano que si més no ho proveu, no tinc cap dubte que serà del vostre grat.
Som molts els que ho compartim, però desitgem poder augmentar el nombre de participants.
Podeu demanar informació al CAP, a l’Associació de Veïns del barri, o al WhatsApp,  que hi ha al final dels programes, i que us atendré amb molt de gust.
FER SALUT NO TÉ PREU!
LES MITJANES

LES LLARGUES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada