EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 23 de setembre de 2019

CAVALLS MEDI AMBIENT I SALUT


Per encetar la setmana última de setembre, aquest dilluns, el grup de caminades saludables del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada família, el nivell de les caminades llargues, ens hem atansat a fer la “Ruta dels Cavalls”. Aquesta caminada es desenvolupa en la seva major part per la zona coneguda del Poal.
És una caminada molt planera amb diferents perspectives de la ciutat i de les muntanyes que ens envolten com són: La del Collbaix, i la muntanya o el massís com més us plagui de Montserrat.
Amb una temperatura ara ja molt agradable el matí, hem sortit del Cap, per anar al Gimnàstic Parc, i seguint pista ampla amunt trepitjar els plans del Poal, amb el seu ramal de la séquia, la urbanització de Pineda de Bages, amb algunes vinyes, però abundants horts, camps de tots tipus, ametllers, oliveres, i els productes de temporada que anem consumint o bé es preparen per poder-ho fer com molt aviat seran per posar un exemple les cols. Tot ho constatareu amb les fotografies que durant el recorregut d’aquest matí hem fet.
La traça si la desitgeu fer algun dia, és aquesta: LA RUTA DELS CAVALLS 2-2019
Aquest dilluns no hem estat moltes les persones que l’hem compartit, però amb un nombre de vint-i-tres, les que sí que l’hem gaudit, com ja és habitual, ens ho hem passat molt bé, i sense obviar que hem col·laborat en preservar la salut, l’alegria que ens transmet l’activitat en si, i el contacte amb la natura, ja hem recuperat energia positiva per encarar el dilluns, i evidentment  la setmana i el dia en què entrem de ple a l’estació de la tardor.
Per avui la planta o flor del dia és la que podeu veure, ha estat un parell de caps de patata tardana: Patatera
LA PATATERA AL POAL
Aquesta setmana hi ha dos actes prou importants perquè en faci ressò, el primer d’ells és la presentació de la nova associació CATCECOR que us n’hi deixo el programa. No cal dir que val la pena si disposeu de temps de ser-hi presents per la seva rellevància.El segon acte és el de cuidar i lluitar per l’anunciat, i sofriment, que actualment ens proporciona el canvi climàtic. La vaga mundial  que divendres dia vint-i-set, està previst que se celebri arreu.
Això ens afecta a totes les persones, i tenim el deure de ser-hi perquè els governants facin quelcom per si més no alleugerir i cooperar en què la desfeta sigui el més tardà possible.
LES IMATGES DE LA CAMINADA
FENT EL PAS A NIVELL DELS CATALANS

CAMINANT DIRECCIÓ AL COL·LEGI DE LA SALLE

ELS PRIMERS CAVALLS DE L'ITINERARI

ENFILANT AL CORRIOL QUE MENA A CAN FÈLIX -EL POAL

EL COLLBAIX AL FONS

ELS PLANS DE LES TORRES DEL BAGES

CAN FÈLIX

ELS LLEDONERS DE FONS

ELS PROTAGONISTES - ELS CAVALLS

ÉS HORA DE RECUPERAR FORCES

BEN POSATS PER LA FOTOGRAFIA QUE FA EL JOSEP

RECORD PEL GRUP DE PARTICIPANTS

EL JOAQUIM I LA MASCOTA - EL NUC ENS ACOMPANYA A TOTES

EL COLLBAIX 

LES COLS  TREUEN EL CAP

AVIAT  LES PODREM MENJAR AMB PATATES I......

ARRIBANT PEL GIMNÀSTIC DE NOU A LA CIUTAT
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada