EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 14 de setembre de 2019

Pics de Fontlletera i Balandrau


Bon cap de setmana seguidors. En l’entrada d’ahir em vaig acomiadar dient que si avui disposava de temps comentaria un xic la caminada que en aquest cas quinze membres del grup de caminadors “Walk Friday”, varen fer per la comarca del Ripollès, doncs som-hi!
Concretament van anar amb cotxes fins a arribar a Tregurà de dalt, hi deixo un enllaç per si en voleu saber més detalladament del lloc que estic parlant: Tregurà de dalt
D’aquí van fer sis quilòmetres més en cotxe, i començar la caminada per assolir el Pic de Fontlletera, que podreu veure en imatges.
Enllaç: Fontlletera 
També hi ha altres detalls tot i que el més important és fer el cim.
Imagino que un vegada recuperades les forces, van seguir per arribar al segon objectiu del dia com va ser el Cim del Balandrau, que també m’han arribat imatges que hi deixaré perquè les pugueu gaudir, igual que he fet jo, doncs fan caure la bava.
Poca cosa més us puc explicar pel fet de no poder compartir amb ells (la caminada), però tant la Mercè Soldevila, com el Joan Canyadell, que en aquest cas són els que comanden les expedicions, sortides o caminades com més us plagui, tenen el detall de passar informació per fel de què ho pugui publicar en el bloc.
Aprofito doncs a donar les gràcies a totes les persones que hi participen i comparteixen, i a ells dos en especial, per la feina que fan cada mes per anar gestionant i duent a terme aquestes sortides a mitja i alta muntanya tan gratificants, que no obviem que n’hi ha persones que les esperen amb candeletes per gaudir de la natura, cremar adrenalina, poder viure aquests moments tan intensos que tan sols la muntanya ens pot proporcionar. Desconnectar de la rutina diària, retrobar-se amb si mateix, amb la pau i el benestar que generalment s’acostuma a gaudir en aquests llocs tan singulars com són les serralades, els cims, els pics, amb la seva flora i fauna, en fi...
Una vegada més felicitar-los a ells, i a totes les persones que els hi fan costat, que per molts anys ho puguin anar fent i gaudint, que entre caminades saludables habituals, amb els tres nivells diferents que des del Cap i l’Associació de Veïns, anem oferint habitualment, i afegim les caminades per lliure, que tots els divendres de cada setmana, sigui com ells, sigui com els de les caminades llargues, i mitjanes, cada grup dintre les seves limitacions, intentem preservar la nostra salut, per poder gaudir d’una qualitat de vida i d’aquesta manera sentir-nos satisfets físicament i mentalment, que si en som conscients, ha de prevaldre en el fer del nostre dia a dia, i així gaudir intensament de la vida.
Ara si és del vostre grat, gaudiu de les imatges, tot i que no puc assegurar si mantenen una cronologia correcta, però ho intento.
Gràcies per la visita al bloc.
EL TRAC DE LA CAMINADA:Pics Fontlletera i Balandrau

TREGURÀ DE DALT

FENT EL PRIMER CIM

EL PIC DE FONTLLETERA AMB ELS CAVALLS PASTURANT

UNA BONA PUJADA EH! 2.575 MTS.

AMB GANES I PACIÈNCIA TOT ES FA

ELS CAVALLS PRECIOSOS

VAL MÉS UNA IMATGE QUE MIL PARAULES

FORT I SA COM UN ROURE QUE DIUEN

MAJESTUÓS EL PIC DE LA LLETERA

CAVALLS FELIÇOS EN EL SEU HABITAT NATURAL

 DE LES VISTES JA NO EN DIC RÉS- UNA PASSADA!

EL SEGON PIC - ARA ÉS EL BALANDRAU

UNA SELFIE AL CIM

TOTS SOMRIENT OBJECTIU ASSOLIT

SOL, PLUJA I VENT. I SI NO ESCOLTEU EL VÍDEO
DE FET A LA IMATGE JA ES VEU QUE EL VENT ESTÀ ACTIU

HOMENATGE ALS PESSEBRES DE MUNTANYA

TOCA DESCANSAR I RECUPERAR FORCES PER LA TORNADA


QUIN PLAER PODER GAUDIR D'AQUEST ENTORN

LA NEU I ÉS PRESENT

TAN SOLS DES D'AQUEST PUNT I LLOC HI HA AQUESTES VISTES

SÓN REGALS DE LA NATURALESA

LES VAQUES TAMBÉ EN EL SEU ESPAI NATURAL

A LA SEVA MANERA TAMBÉ EN SÓN UNES PRIVILEGIADES

 


UN LLOC BEN ADIENT PER PODER FER

UN CAFÈ, UNA CERVESA O EL QUE VINGUI DE GUST

ACABO AMB AQUESTA IMATGE DE POSTAL- QUE HO PUGUEU SEGUIR PRACTICANT PER MOLTS ANYS!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada