EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 1 de juliol de 2019

GORG ESCALETESHem encetat setmana i mes, tot a la vegada. Com qui no vol la cosa ens trobem en el mes de juliol. Bona i calorosa tarda seguidors del blog, encara que no tanta com dies passats, però és evident que pel temps que estem la calor hi ha de ser present, així i tot el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, continuem duent a terme les caminades saludables que habitualment durant tot l’any, amb alguns canvis d’horaris, segons l’època de l’any, però no les deixem de fer. La perseverança és un bon costum en el cas que ens ocupa, pel fet que si no som constants en aquesta activitat els efectes positius que adquirim, desapareixen, i per tant el resultat no és el mateix. Si la nostra voluntat és ferma, arriba aquell moment que hom gaudeix molt de la caminada, en canvi si la persistència és mínima, diguem que, és un no parar d’anar just de forces, i no trobar el punt desitjat, com ja he dit abans. La nostra filosofia per tant és la perseverança i per aquest motiu ens anem adaptant als diferents horaris, i a més, no parem tot l’any de fer caminades. No fem vacances de l’activitat que ens aporta tants beneficis que compartim en grup, i en tres nivells anem gaudint de fa uns quants anys.
L’experiència ens diu que anem per bon camí, i fent cas de la dita: Que si una cosa va bé, és millor no canviar-la, aquí ens teniu donant un exemple de la persistència, si ens hi voleu acompanyar, ja ho sabeu, tothom i és convidat.
Tan sols dir-vos que avui hem anat al Gorg de Les Escaletes, que el cabal de l’aigua a la riera de Rajadell, ha minvat moltíssim, però no deixa de ser una caminada pel meandre recomanada per la seva frescor, per l’entorn que transcorre, i si afegim que la tornada la fem per la banda del barri de Sant Pau, per la llera del riu Cardener, el resultat és molt agraït, amb unes sensacions agradables, que en acabar l’activitat et deixen satisfet d’haver dut a terme el contacte amb la natura i col·laborar a la vegada en el benestar personal, que no obviem que reporta els seus beneficis emocionals.
Per arrodonir la caminada d’avui hem pogut veure dos Bernat Pescaire al riu Cardener, que amb la seva majestuositat, ens han embadalit i enriquit amb el seu espectacle sempre fantàstic.
Deixo constància que en sóc un gran apassionat d’aquesta espècie d’aus. Hi deixo un enllaç per si en voleu saber més: El Bernat Pescairw
La flor del dia ha estat: Barret de frare
L’enllaç de Wikiloc per seguir la caminada d’avui és: Gorg de Les Escaletes nou
Moltes gràcies pel temps que em dispenseu llegint, gaudint de les fotografies i dels enllaços que hi deixo pel vostre coneixement, us resto molt agraït.
SORTINT DE MANRESA PER LA TORRE DE SANTA CATERINA

ELS CAMPS JA VAN ESTANT SEGATS

PERÒ TENIM UNS CORRIOLS BEN VERDS ENCARA

EL MAS DELS CORRONS

UNA MÀQUINA SEGANT

LA GOLA - EL MARIO QUADRANT LA LLISTA DELS PARTICIPANTS

PETIT DESCANS I RECUPERACIÓ DE FORCES

ALGUNS SI ASSEUEN BÉ

UNA VISTA GENERAL DE L'ENTORN

UN ALTRE LLOC MOLT ADIENT DE L'ENTORN PEL DESCANS 

LA DOLORES, EL JOAQUIM AMB EL NUC, L'ANTONIO I EL JAUME.

UN ALTRE PERSPECTIVA

SOL I OMBRA AL GUST DE L'USUARI

EN LA VARIETAT RESIDEIX EL GUST

ELS VINT-I-QUATRE PARTICIPANTS D'AVUI

EL NUC LA NOSTRA MASCOTA JUGANERA

AQUEST ÉS EL GORG DELS ESPARVERS

FENT VIA PEL MEANDRE DE LA RIERA

VOREJANT LA VIA DEL TREN DE LA RENFE

PUJANT A LA C-55

TRAVESSANT EL TORRENT DELS LLOPS  AL BARRI DE SANT PAU

PER LA LLERA DEL RIU CARDENER

EL ISIDRO, L'ANTONIO I LA REME

PASSANT PER LA FONT DE SANT PAU-RIU CARDENER

LA RESCLOSA - AQUÍ HI HAVIA EL BERNAT PESCAIRE

ENTRADA A MANRESA PEL PONT VELL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada