EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 3 de juliol de 2019

Bosquet de Sant Fruitós


Molt bona tarda. Aquest dimecres vint-i-cinc persones del grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, el nivell de caminades llargues, hem compartit la caminada anant a visitar el Bosquet de la veïna població de Sant Fruitós.
Hem sortit a les vuit del matí per anar via a Viladordis, i per les pistes, i camins que hi ha per la zona del barri del Guix i el Grau, hem anat al bosc conegut pel nom del Bosc Espès, una vegada hem travessat el camp que ens queda per davant, ens mena a una pista ampla que ens fa arribar al túnel que per sobre i passa l’autovia de Berga, i nosaltres per sota ens porta a la depuradora i el Camp d’esports de Sant Fruitós. Fem uns metres més, i ens podem desviar per la dreta, que ja veiem el Bosquet de Sant Fruitós, avui el nostre objectiu. Un cop hem descansat i menjat el que així ho ha desitjat, tornem a emprendre la caminada, ara anant a buscar la carretera de Vic, que hi ha el pont d’entrada a la població, que per sota hi passa el riu d’Or, el travessem i per l’esquerre que hi ha un camí, anem a una casa, però ens permet de passar pel costat i fer un vial sempre recte que ens mena a la zona industrial del Guix i el Grau. Una vegada som a davant del  Càmping Freixa, enllaç web: Càmping Freixa   per l’esquerre, baixarem al mas del Grau, i novament per l’esquerre, a uns tres cents-metres enllacem amb la pista que ve de Viladordis, o si ho voleu, nosaltres anem per la dreta al mas del Truncalla. Fent via trobem un trencant que no li fem cas perquè precisament va al Truncalla, nosaltres continuem recta per anar a sortir a la carretera de Viladordis, que la travessarem pels pas de vianants, i ens dirigirem a la pista que porta a la casa del Tort (drapaire), però sempre recta amunt, sortirem al túnel que per sobre i passa la c/55, i per tant entrem a la zona comercial del Parc del Trullols, Anem via al Decatlhon, per agafar la pista que mena als horts, i la séquia del barri de la Sagrada Família. Fem la séquia fins al carrer de Sant Cristòfol, i ja ens atansem al Cap, que ha estat com és habitual, el punt de trobada, sortida, i finalment d’arribada, per fer els exercicis de relaxament i donar per acabada la caminada saludable d’avui. Hem fet quasi tres hores d’activitat, amb uns dotze quilòmetres i mig de distància recorreguda, i així hem fet la feina que ens agrada, com és la de preservar la salut, compartir-ho socialment amb els participants que l’hem dut a terme, i gaudir dels factors de la natura que avui han emplenat el recorregut.
L’enllaç d’avui a Wikiloc: Bosquet de Sant Fruitós-Renovat
La Planta i flor del dia ha tocat el Cardó de Paraire i que la Mercè Soldevila, diligent com sempre, ens fa arribar l’enllaç, per si desitgeu ampliar coneixements d’aquesta: El Cardó
Gràcies per la visita al blog.

SORTINT DE LA CIUTAT VIA A SANT FRUITÓS

PISTA AMPLA DE BON CAMINAR

HI HA CAVALLERISSES O GRANGES PEL RECORREGUT

LA PLANTA DEPURADORA DE SANT FRUITÓS

AL BOSQUET DE SANT FRUITÓS FENT EL MOS I DESCANS

UN LLOC BEN ADIENT I AMB BONES VISTES

LA JOSEFINA I EL TICIÀ- JO AMB EL NEN

EL CAMP D'ESPORTS VIST DES DEL BOSQUET

EL JOSEP PREPARANT LA MÀQUINA PER LA FOTO DE GRUP- SEMPRE ENFEINAT I CONTENT

LES DUES ICONES DEL PARC - AVUI  DE CAMINADA

EL XAVIER  GUARDANT ALGUNA FOTOGRAFIA

DOS MOMENTS DE L'ESTADA AL BOSQUET

EL JOSEP GRAU VILA EN PRIMER PLA

JA TENIM LA FOTOGRAFIA

EN AQUESTA EL JOSEP NO HI SURT

HEM DE SEGUIR LA CAMINADA

LA LOLA  PRUAÑO EN PRIMER TERME

LA MERCÈ, LA DOLORS, I EL JOAN COMPARTINT CONVERSA

LA ISABEL I EL JOAN SEGUEIXEN

EL JOAN, L'ANTONIO, UN ALTRE JOAN...

EL MANEL, EL TICIÀ, LA JOSEFINA, EL XAVIER.....

FENT VIA A LA CARRETERA DE VIC

AGAFANT EL CAMÍ QUE PORTA AL GRAU

PASSANT PER DAVANT DE LA CASA

LA PLANTA O FLOR D'AVUI - EL CARDÒ PARAIRE

DUES AMPLIACIONS PER  IDENTIFICAR-LA MILLOR

PELS CAMPS DEL BARRI DEL GUIX LES CABRES PASTURANT
PUNT I FINAL DEL REPORTATGE GRÀFIC
 PER SI ÉS DEL VOSTRE INTERÈS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada