EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 30 de juliol de 2019

PROGRAMACIÓ AGOST


Bona tarda de dimarts. Pel mes d’agost penso que ja ho he comentat en alguna altra ocasió, el grup de caminadors del Cap i l’Associació del barri de la Sagrada Família, encara que sigui un mes eminentment de vacances, no parem pas de fer caminades. Val a dir que les que fem, són totalment atípiques de les habituals, per així, trencar la rutina i fer-les més atractives, més seductores per poder tenir contacte per entorns els quals no estem tan acostumats a veure en les caminades saludables que fem durant l’any.
Durant el mes anirem a visitar: Ermites, fonts, algun pou de glaç, anirem a les Baumes Roges, veurem tines, veurem torres de telegrafia, el Castell de Balsareny i la Resclosa dels Manresans, entre altres coses..... Per fer tot el que he esmentat he muntat el programa que podreu veure. També seguiran les caminades mitjanes, amb itineraris molt atractius, que podeu informar-vos en el programa respectiu.
Espero que us animeu si no aneu de vacances, i ens acompanyeu si us agrada caminar, tenir contacte amb la natura, com és evident, i gaudir-la. Segur que en quedareu satisfets i ens coneixereu, cosa que fins i tot poder us ajuda a decidir-vos perquè ens acompanyeu i participeu durant tot l’any en les caminades saludables que fem habitualment.
Com sempre el nostre lema és: Preservar la salut, gaudir de la natura, estimar-la, respectar-la, i aprendre el que no sabem, ja que les caminades ens donen l’oportunitat d’adquirir coneixements del tipus que siguin, sempre importants en el curs de la vida. Practicar vida social amb tots els membres dels diferents grups, ja que disposem de tres nivells perquè tothom i tingui cabuda.
Sí, que he de dir que el nivell de caminades curtes el mes d’agost fa vacances.
Ara llegiu els dos programes, i amb el desig que siguin del vostre grat, que us animeu i ho proveu. Aquest mes els horaris també són diferents pel fet que moltes sortides són en cotxe i per la bona organització, ho hem previst així. Si teniu dubtes, tan sols heu de trucar al telèfon de referència o fer un Whats App, i en tindreu informació acurada.

BONES VACANCES!

NIVELL DE CAMINADES MITJANES

NIVELL DE CAMINADES LLARGUES
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada