EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 30 de juliol de 2019

Al Mirador del Llobregat

                        

Bona setmana tingueu. Avui dilluns últim del mes de juliol, hem dut a terme la caminada saludable, anant a gaudir de les vistes que el Mirador del Llobregat ens ofereix, més, si fa un dia com el d’avui completament clar sense núvols pel fet que afavoreix a les vistes panoràmiques i fa que la visió sigui molt més amplia en tots els conceptes. Les fotografies de la caminada així ho constaten (ja ho veureu).
Tenim  força integrants del grup de caminadors que diguem estan metafòrica-ment de vacances, encara que no sigui real, doncs han de cuidar dels seus néts, o ajudar com és molt lícit a la família, a poder complir amb els seus deures quotidians de la feina per les raons que siguin, no entraré pas a detallar-les ni les poso en qüestió eh! La llibertat i el respecta és la base primordial del bon funcionament de la llei natural de la vida. Amb això que esmento, tan sols vull justificar el fet que el nombre de participants en les caminades, quan arribem a aquestes dates la mitjana acostuma a baixar, tot i això, avui mateix hem estat vint-i-cinc persones que l’hem compartit.
Amb la d’avui, és la segona vegada que hem fet aquesta caminada, més o menys cada tres mesos i escaig, les acostumem a repetir, doncs en el programa de caminades saludables, hi ha unes trenta-cinc caminades habituals, més quinze que completen l’últim dimecres de mes, ja que les acostumem a fer una mica més llarguetes, amb total doncs són una cinquantena de sortides, i entendreu fàcilment que de tant en tant es repeteixin, encara que també us diré que, hi ha diversitat de maneres de fer-les, canviant alguns camins, fent-les al revés, ec. D’aquesta manera la majoria dels membres que conformen el grup de caminadors, estan prou satisfets de compartir-les i motivats per any rere any anar fent les caminades per preservar la salut, que ja sabeu que és la condició principal.
Si no recordo malament, penso que en alguna altra ocasió ja he dit que l’any vinent pel mes de maig, complirem els deu anys d’anar fent caminades pels nostres entorns, de gaudir de la naturalesa i de fer vida social entre totes les persones que hi participem. Amb molta il·lusió podem dir que durant l’any molts dilluns i dimecres que és quan fem les caminades oficials, arribem a moure una mitjana de seixanta i més persones.
Bé! Ara el que ens ocupa és la caminada d’avui, que si la desitgeu fer com l’hem fet el grup, podeu seguir la traça que hi deixo: Mirador del Llobregat 2019-2
Esperant que us agradi el bloc, i el contingut que hi trobeu que us sigui d’utilitat, per avui ho deixo aquí, no sense insistir una vegada més, que tothom hi pot participar, i si desitgeu més informació, podeu posar-vos en contacta mitjançant el telèfon que hi ha en el programa, per Whats App, o si aneu al Cap a visitar-vos podeu demanar informació, com també al local o trucant al telèfon de l’Associació de Veïns del barri, que en tots sereu atesos amb molt de gust.
FENT LA BAIXADA A VILADORDIS

FENT LA PISTA PUJADA AL MIRADOR

UNA VISTA  GENIAL PER COMENÇAR A GAUDIR

APROFITEM PER FER EL DESCANS

RECUPERAR FORCES

UNA ALTRA VISTA DES DEL MIRADOR

APROFITANT L'OMBRA

TAMBÉ LA FEM PETAR EH!

LLOC EXCEL·LENT PER PODER GAUDIR DE LES PANORÀMIQUES QUE VEIEU

RECORD DEL GRUP AMB MONTSERRAT AL FONS

UNA PRECIOSITAT DE VISTA

HEM DE EMPRENDRE LA MARXA DE NOU

AVUI LA CAMINADA ÉS UN REGAL CONTINU DE BONS PARATGES

PER LA PISTA QUE ENS MENA AL MAL BALÇ

A LA PLANTA  DEL COMPOSTATGE PODEM VEURE AIXÒ

EL BURRO ENS OBSERVA BÉ

SEGUINT FENT LA PUJADA AL MAL BALÇ

BAIXANT PODEM VEURE LA PLANTA DEPURADORA

BAIXANT PER ANAR A LA LLERA DEL RIU CARDENER

UN PARATGE BEN UFANÓS DE PLANTES I FLORS

CONSTATEM QUE ESTAN TREBALLANT PER FER LA PASSERA EN EL RIU

DAVANT D'UNA DE LES RESCLOSES DEL CARDENER

DE MÉS A PROP

SEGUIM FENT LA LLERA DEL RIU PER ARRIBAR A MANRESA

LA FONT I  EL CAMÍ QUE  PASSA PER SOTA EL BARRI DE SANT PAU

UNA ALTRE RESCLOSA - EN PASSEM TRES DURANT AQUEST TRAM

EL RIU, EL CAMÍ I L'ENTRADA A MANRESA AMB LA SEU AL FONS 

UNA MOLT BONICA ENTRADA A LA CIUTAT - HEM ARRIBATCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada