EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 29 de juny de 2019

CAMINADES PEL MES DE JULIOL


Bona tarda. Com deia en l’entrada anterior del divendres, ja  hem encetat el solstici de l’estiu, aquest per regla general és benvingut per moltes raons, però una d’elles (penso jo prou important), és l’efecte que ens proporciona el fet de poder viure més hores de llum natural, en ser els dies més llargs, cosa que encara que sigui inconscientment, la majoria de les persones, passem més hores al carrer. Probablement al començar el dia amb més claror, ja provoca que ens alcem més d’hora el matí, si al mateix fer li sumem que de cara al vespre, sigui per prendre la fresca, sigui perquè ve de gust donar un volt, o compartir amb família, amb amics, o veïns una tertúlia, la qüestió és que hauríem d’acceptar que vivim unes hores més actives que no pas en les altres estacions de l’any.
Pel que respecte al tema de les caminades en general, això també es nota en el tarannà diari, doncs en sortir més d’hora a fer-les, sembla que dóna per allargar una mica els itineraris, encara que el motiu sigui arribar més d’hora per la calor que no afecti tant el nostre cos sempre fràgil, l’hem de cuidar, respectar i donar-li els elements, perquè podem gaudir de la vida el més saludablement possible. Per aquest motiu doncs ja sabeu que aquest mes de juny ja vàrem avançar l’horari de sortida de les caminades saludables, i així ho mantindrem fins a acabar, o quasi a finals d’estiu, estigueu per tant el cas amb l’hora de sortida.
Un nou mes us faig arribar els programes que tenim previstos pel mes de juliol, esperant que siguin del vostre grat, i ho puguem compartir junts, d’aquesta manera poder gaudir d’un bon estiu amb molta salut, i ben estar.
Recordar una vegada més, que no hi ha res tant positiu per preservar la salut com el fer unes bones caminades habituals, i ja sabeu que disposem de tres nivells, per la qual cosa, no dubtem gens que en un o altre, hi teniu cabuda, també a banda de ser ben acollits, ho gaudireu plenament.
BON ESTIU AMB SALUT I CAMINADES!!
CAMINADES MITJANES

CAMINADES LLARGUES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada