EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 17 de juliol de 2019

Sant Isidre-2

De mica en mica s’omple la pica. En el cas que ens ocupa amb la dita em refereixo que els dies van passant, i amb ells el mes de juliol, ja que la meitat del mes ja el traspassem.
Així que entrant a la segona quinzena, ja és qüestió de posar fil a l’agulla i preparar noves caminades pel mes d’agost, encara que no cal còrrer més oi? Tot el seu degut temps. Avui toca parlar de la caminada saludable d’aquest matí que hem anat a visitar l’Ermita  de Sant Isidre. Per fer-ho: Hem sortit de davant del Cap, com ja és habitual, i hem anat direcció als plans del Guix, i per la passera dels Bombers (de la carretera de Vic), hem anat a l’altre cantó del barri per poder entrar al polígon industrial de Sant Isidre, sense fer carretera, tot el contrari, intentem fer les caminades amb total seguretat. Si us dic que és a on hi ha el centre comercial  Carrefour, abans el Supeco, imagino que ja sabeu situar-vos per la zona que ens movem. En aquest polígon terme de Sant Fruitós de Bages, hi ha ubicada l’ermita amb el nom de Sant Isidre, que és fàcil deduir per tant, que és el que va donar nom a la zona industrial.
Després d’una hora de caminar arribem al nostre objectiu que hi fem la parada per recuperar forces, i fer-nos la fotografia de record dels participants de la caminada. Hi ha un pla amb alguns bancs, una font, amb bona ombra que ens proporcionen els arbres que hi ha, com són pins, alzines, ec. Però al cap d’un quart d’hora més o menys emprenem novament la caminada, i ho fem anant a travessar el riu d’Or, anar a la zona del cementiri (que no hi arribem), ja que abans trobem un trencant a la dreta que ens mena a uns camps de cereals, i sense deixar el camí, arribem a la carretera de Sallent, que no la travessem,  ja que hi ha un túnel que ens permet seguir la pista, que voreja el riu d’Or, i per l’altra costat i tenim els horts, fins que entrem a la població de Sant Fruitós. Arribant a l’asfaltat per la nostra esquerre, anem pel camí de ronda que han recuperat, sempre seguint el curs del riu, per anar a la carretera de Vic i poder-la travessar pel pas de vianants, fem un altre pas de vianants per anar al pont que per sota i passa el riu, i al final del pont ja hi tenim el camí que ens portarà sempre recta al polígon industrial del Grau (Guix), de fet entrem per la pista que mena al Caravàning club, o conegut també pel Càmping Freixa. Novament anirem per l’esquerre a baixar fins al mas del Grau, per la dreta anirem als horts que menen a Can Truncalla, i ens dirigim a la carretera de Viladordis, per anar en direcció a la Torre Busquet i poder arribar al barri de la Font dels Capellans, d’aquí en direcció a la residència d’avis, pel carrer Arquitecta Montagut anirem fins al Cap, punt de sortida i arribada de les caminades saludables que fem cada dilluns i dimecres.
Avui hem fet uns catorze quilòmetres justets, amb un temps de tres hores, i hem cremat unes calories que sempre és positiu, pels diferents motius que cada persona li sigui més convenient. Amb una paraula: Hem col·laborat a preservar la nostra salut, que a banda de gaudir de la natura, i fer l’activitat que ens agrada, hem compartit els membres del Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de La Sagrada Família.
Ja sabeu que tothom i és convidat.
Ah! El trac per si la desitgeu fer com nosaltres avui és: Ermita de Sant Isidre-2
La planta escollida d’avui s’anomena: El Blet blanc

EL BET BLANC

EL DIA PINTAVA RÚFOL

SORTIDA PELS CAMPS  DEL GUIX-EL GRAU

LES ESCALES PER PUJAR A L'ERMITA

JA  LA TENIM A LA VISTA

LES DUES PILAR BEN ASSEGUDES

ALS BANCS APROFITANT EL PETIT DESCANS


EL JOSEP GRAU, EL MANEL MUNCUNILL I LA MERCÈ SOLDEVILA

EL XAVIER CABOT, JO, EL PERE FELIU I  LA MERCÈ, EL MANEL I EL JOSEP

LA FOTOGRAFIA PEL RECORD

AVUI  HEM ESTAT VINT-I-NOU DE COLLA

AVUI TRES PER FALTA D'UNA

EL JOSEP HA TINGUT DE PLEGAR LA MÀQUINA, PER TANT ÉS L'ÚLTIM

ANAR FENT VIA  PER ANAR AL RIU D'OR

JA ESTEM TRAVESSANT EL RIU

SEGUIM TRAVESSANT

ENCARANT PER ANAR A  DARRERE DEL POLÍGON

FENT LA ROTONDA DEL POLÍGON.  UNA PENA PER ESTAR TANT ABANDONAT

TENIM LA RECOMPENSA DE PODER GAUDIR D'UNA BONA VISTA DE MONTSERRAT

PEL TÚNEL DE LA CARRETERA DE SALLENT -CAMÍ DELS HORTS

EL BLET BLANC

FENT AL CAMÍ DE RONDA DE SANT FRUITÓS

MOLT MACO I EL RIU D'OR  ENS ACOMPANYA

EL POBLA I EL SENYAL QUE  INFORMA DEL CAMÍ

SORTINT DEL POBLE PER ANAR AL GUIX-GRAU

TOTS EMBADALITS MIRANT .....

I  SEGUIM MIRANT, DONCS NO ÉS VEU CADA DIA....

UNA GRANOTA COM AQUESTA- MÉS BEN DIT  N'HI HA DUES

AMB AQUEST BONICA IMATGE ACABA EL REPORTATGE D'AVUI
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada