EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 24 de juliol de 2018

PROGRAMA AGOST-EXTRAPels Manresans el mes d’agost és el mes de les vacances per excel·lència, però, sempre n’hi havem que per les circumstàncies que siguin no en fem o no les podem gaudir durant aquest mes. Per això el Grup de Caminadors del Cap i l’A.V. de la Sagrada Família, seguim sortint a fer caminades saludables.
Sí que és veritat que trenquem la rutina i les fem més seductores si ho voleu, pel fet d’anar a llocs a on durant l’any per la manca de temps i obligacions no ho poden fer totes les persones que hi participen. Per aquest motiu sortim més d’hora, a dos quarts de vuit, ens concentrem al terraplè de la Taverna d’en Mallol, al c/ Arquitecta Montagut. A on generalment aparca'n els cotxes. També és excepcional el fet que portem esmorzar, i al lloc a on es creu més convenient, parem una estoneta per recuperar les forces. Un altre detall a tenir en compte és el fet que aquestes sortides tenen un preu de 3 €uros, per ajudar a pagar els desplaçaments amb cotxe, que es fa gairebé en totes les sortides.
Com sempre tothom i és convidat a participar, tan sols s’ha d’anar ben preparat amb bon calçat, proteccions pel temps que estem d’estiu, com pot ser gorra, ulleres, crema de sol ec. i amb ganes de caminar, gaudir de la natura, i compartir-ho amb les persones que ens hi acompanyen.
Deixo el programa perquè en tingueu una bona informació. No feu cas de l’apuntador que en aquesta edició hi ha moltes errades.
Segur que si us decidiu, ho passareu molt bé, i, sense sortir com qui diu de les nostres contrades us passaran els dies volant i quedareu satisfets del resultat obtingut.
Els que teniu la sort de fer les vacances ara cuideu-vos i gaudiu molt del lloc escollit. Són uns dies especials que ajuden a renovar les forces per encarar la nova temporada.
Referent a les Caminades Mitjanes, també hi deixo informació, com podreu constatar s’ho munten d’una altra manera, tot i que el denominador és comú, pel fet que no es deixa de fer caminades i per tant mantenir la salut.
Com he dit alguna altra vegada, si us agrada el bloc, us agrairé que us en feu seguidors, si no sabeu com, tan sols demaneu informació que us ajudaré amb el que calgui, gràcies!
BONES VACANCES
SALUT I CAMINADES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada