EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 17 de juliol de 2018

SANTA M. DE COMABELLA
Ahir vaig tenir un dia atrafegat per tant vaig una mica tard, però vull deixar constància de la caminada que tot i la pluja el matí del dilluns dia 16 vàrem fer realitat uns quants membres del Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família.
Ja sabeu que cada dilluns i dimecres, es porten a terme les caminades saludables. La d’aquest dilluns ha estat protagonitzada per la pluja, però en el temps d’estiu que estem, fins i tot ha sigut agradable el fet de mullar-nos (a estones), perquè hi ha hagut moments de tot.
Per programa ens ha tocat anar pels plans del Guix al Parc de l’Agulla i seguir fins a Sant Iscle, per arribar a Santa Maria de Comabella. Pel trac podreu veure que hem anat per una banda i hem tornat per un altre. Quasi sempre intentem fer caminades circulars per fer-les més distretes.
Avui ressaltaré el fet d’haver estrenat el nou camí que passa des de la Passera de la carretera de Vic, o la C-16, a la banda del Parc de Bombers, en el fet que han obert un pas nou per  poder anar per la sèquia, fins al Parc de l’Agulla. Doncs no fa massa que està obert, i hem constatat que és una bona actuació com alternativa per moure’ns per aquell entorn, que ens queda ben a prop i en qualsevol moment que ens vingui de gust podem anar i gaudir-ho amb molta facilitat.
Bé! Si us desperta la curiositat i ho desitgeu fer, podeu obrir l’enllaç del Wikiloc que hi deixo i en tindreu una referència clara d’una de les variades maneres de fer la caminada.
L’enllaç és: Manresa- Sta. Maria de Comabella    

Aquesta matinal ens ha permès gaudir del Mirador del Guix, del Parc de l’Agulla, que en ploure ens hem refugiat al berenador, i alguns han aprofitat per fer l’esmorzar. Hem estat a Sant Iscle i a la tornada, que l’hem fet bona part per la sèquia, hem anat a veure l’Ermita de Sant Crist del Guix. Per les imatges que hi deixo, segur que us en feu una idea de tot plegat. Ja és sabut que val més una imatge que mil paraules oi?
GRÀCIES PEL TEMPS DISPENSAT I SALUT!
ESTRENA DEL CAMÍ NOU DEL PARC DE BOMBERS - EL GUIX

L'ANTOLÍ, EL MANEL, L'ASSUMPCIÓ , EL LLUÍS

EL VENANCI, EL  J. RUBIRALTA, L'ÀNGEL

LA ISABEL I EL MARIO D'ESQUENA, EL LUCAS I LA MERCÈ

TOTS REFUGIATS AL BERENADOR DE L'AGULLA PER LA PLUJA

EL LUCAS I LA MERCÈ, EN PRIMER PLA

AQUÍ ESTIC AMB LA MERCÈ ACLARINT ALGUN TEMA

PANORÀMICA DE MANRESA AMB UN DIA PLUJÓS

FENT LA SÈQUIA  - AL FONS SANT ISCLE

UNA PART DEL GRUP  DAVANT L'ERMITA DE SANT CRIST DEL GUIX

UNA VISTA UN XIC MÉS EXTENSA DE L'ERMITA

AQUÍ HI HA EL JOAN CLEMENTE, QUE GENERALMENT FA LES FOTOGRAFIES - JA NO PLUVIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada