EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 5 de juliol de 2018

A SANT ISIDRE

Nova caminada per poder explicar. Avui ens ha tocat anar a l’Ermita de Sant Isidre. Aquesta està ubicada al Polígon Industrial que té el nom del Sant de l’Ermita, valgui la redundància. Més o menys queda per la part propera a on hi ha ubicat El Supeco (ara anomenat Carrefour), i si pot arribar per un camí que ve del Parc de l’Agulla.

El grup de caminadors ho acostumem a fer de la manera que descric: Del Cap, anem als Plans del Guix, passant pel Restaurant de l’Ermitanet, veurem les pistes a on examinen els futurs conductors, anem a l’escola d’idiomes i per sota el pont anem al c/del Ter i sortirem a cal Aligué, seguim recta i per la passarel·la travessarem la carretera, pel voral dels Bombers agafarem la pista que va al Parc de l’Agulla, al segon trencant a la dreta anirem al Polígon de Sant Isidre, farem una rotonda per l’esquerre i seguint tot recta, enllacem amb la pista asfaltada que ve del Parc de l’Agulla. Davant mateix hi ha unes escales que ens menen a l’ermita. Parem i fem un petit descans. Haurem caminat una hora i deu minuts. Reemprenem la caminada, baixant les escales i per l’esquerre anirem fent el polígon, sempre recta fins que trobem una pista ampla que l’agafem, al final per la dreta anirem a travessar el Riu d’Or, i seguim endavant. Arribarem a un camí estret que ens porta a una rotonda que la farem, via al cementiri de Sant Fruitós. Sense arribar-hi a la dreta trobem un camí que voreja uns camps, que sense deixar-lo anem veient unes naus del polígon per una banda i la casa del Pujol Muntala per l’altre, quan el camí arriba a la carretera de Sallent, ens fa anar per la dreta i trobem el Riu d’Or, que ens acompanyarà fins a Sant Fruitós. Farem un pont per l’esquerre i ens dirigeix a fer un caminet altre cop per la dreta al primer semàfor que hi ha a l’entrada del poble. Ens va perfecta per poder canviar de sentit i pel pont ample pujarem pel camí que ens farà anar al polígon industrial del Grau. A partir d’aquí tenim diverses opcions, avui hem anat pel camí del Truncalla, a sortir a la carretera de Viladordis i per la Torre Busquet hem baixat al barri de La Font dels Capellans per retornar al Cap i fer els exercicis de relaxament.
Si us va bé la descripció la podeu seguir si us animeu pel trac que hi deixo mitjançant l’aplicació de Wikiloc. L’enllaç a seguir és: 

Com tinc costum de fer, hi deixo unes imatges  que il·lustren la caminada, perquè us en feu una petita idea.
Gràcies per seguir-me en el bloc, i el temps que hi dispenseu.

PUNT DE TROBADA DAVANT DEL CAP SGDA. FAMÍLIA

ESPERANT QUE OBRIN EL SEMÀFOR

PUJANT LES ESCALES DE L'ERMITA

JA HI SOM - A  RECUPERAR FORCES


LES FOTOS DE GRUP PER RECORD


EMPRENEM LA MARXA DE NOU

TRAVESSANT EL RIU D'OR

FENT ZONA URBANA DE SANT FRUITÓS

LA PLANTA  O FLOR DEL DIA - "LA  SARRIASSA"
Gràcies Mercè per la informació botànica

SALUT I CAMINADES !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada