EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 21 de juliol de 2018

BALMES ROGESHola de nou seguidors. Avui aquesta entrada és per fer-vos arribar la caminada del divendres amb el grup dels senderistes.
En aquesta ocasió hem anat a les “Balmes Roges”, que estan ubicades a dintre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, entre els municipis del Pont de Vilomara i Rocafort.
Aquest grup quasi cap setmana hi participen les mateixes persones pel fet que tots tenim les nostres obligacions, i, de vegades no permet poder disposar del temps necessari per poder participar en les sortides que acostumem a fer. Amb tot però, sempre acostumem a superar la xifra de 10 persones, que ja és un bon nombre. També he de reconèixer que són unes caminades diferents de les que habitualment fem amb el grup de caminadors (diguem del barri). Totes són saludables evidentment, però les del divendres, a banda de ser més culturals i innovadores pel fet de que ens desplacem molt sovint per la comarca, anem a diversos llocs que sense fer massa kilòmetres hi trobem, quelcom interessant: Ja poden ser tines, forns, barraques de vinya, fonts, rius o rieres, ermites,no oblidem la fauna, en fi......
Doncs bé! Aquestes sortides no són fàcils de desglossar per la diversitat de camins, corriols, pistes que generalment et porten fins al lloc desitjat i que també, en general, hi ha diferents opcions, amb l'afegitó d'uns itineraris variats que a la vegada, depèn de la manera de fer-ho. Nosaltres som caminadors de mena per tant, és fàcil d’entendre que és l’especialitat que practiquem.
Per aquest motiu i deixo el trac que penjo al Wikiloc, perquè tothom qui ho desitgi ho tingui fàcil amb una modesta informació. També entre tots ens agrada fer fotografies i documentar o il·lustrar amb imatges els objectius assolits, pels llocs a on passem i fins i tot comentar algunes plantes o flors que trobem en el transcurs de la caminada de torn, ja que mai se sap tot. Som defensors de la dita coneguda que diu així: Cada dia aprendràs una cosa més, oi?
Tot fa que estimem la naturalesa i la respectem com ha de ser, donant-li el valor que es mereix i que com a mínim li hem de ser agraïts i ensenyar-ho als menuts que ens hi acompanyen quan ho poden fer.
Pel que fa a la flor del dia, avui en presentaré dues ja ho veureu, no em voldria fer pesat, i per tant no hi deixo l’enllaç de les d’avui en concret, sinó que, en deixo un parell de genèrics que els podeu consultar sempre que us calgui, un és la Viquipèdia, que de ben segur ja coneixeu, i, l’altre pel que fa a la zona del Bages, el recomano perquè si us agrada la naturalesa és imprescindible: EL MEDI NATURAL DEL BAGES
 Recordeu que s'ha de prémer el ratolí

Per veure el trac l'enllaç és:El Pont de Vilomara - Balmes Roges (C)
Si us agrada el bloc, ús agrairé que us en feu seguidors.

BON CAP DE SETMANA I SALUT!
VISTES DE LA CASA  NOVA DE SANT JAUME

AQUÍ JA PODEM VEURE TINES 

AQUEST ÉS EL FORN DE LA CASA ESMENTADA

LA RIERA DE SANTA CREU I PALOU

SEMPRE CRIDA L'ATENCIÓ PER LA DIRECCIÓ DE LA CORRENT DE L'AIGUA 

LA PRIMERA FLOR QUE TROBEM ÉS LA PASTANAGA BORDA- DAUCUS CAROTA-


ANEM ARRIBANT AL LLOC ESCOLLIT

JA HI SOM! CARA DE SATISFACCIÓ DEL JOAN CLEMENTE

INSPECCIONANT LES TINES - CONSTI QUE NO ÉS LA 1a VEGADA QUE HI ANEM

EL JOSEP RUBIRALTA JERSEI GROG

ARA TOCA VISITAR LES DE DINTRE LA BALMA

INTERIOR DE LA BALMA ROJA

DUES VISTES DE MONTSERRAT DES DE L'INTERIOR DE LA BALMA

IMPRESSIONANT OI?

VISTA DE MONTSERRAT MENTRE ESMORZEM. AIXÒ NO PASSA CADA DIA

LA TÍPICA FOTO DE RECORD

AVUI HEM ESTAT ONZE DE COLLA

ELS DOS JOAN SOMRIENTS, EL CLEMENTE I EL GENESCA

ELS NIUS DE LES VESPES, COMTE!!

PANORÀMICA DEL PUIG GILI

FEM LA TORNADA PER L'ALTRA BANDA DE LA CARENA

AL FONS HI VEIEM LES BALMES ROGES. ADÈUU....

LA SEGONA PLANTA O FLOR -  ÉS UN ARBUST "EL MATABOU"

VISTA CAPTADA PEL COMPANY ANTOLÍ

EL MARIO SEMPRE  COL·LABORANT AL MÀXIM

ARA TINDREM UNA BONA FITA PER RECORDAR LA DIRECCIÓ BONA

VA ARRIBANT EL FINAL PERÒ ENCARA TROBEM AQUESTA JOIA

REPETIM LA FOTOGRAFIA PER SER-HI TOTS

BON FINAL! ENS HEM GUANYAT UNA CERVESA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada