EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 11 de juliol de 2020

Torre Lluvià-La Girada-Font de l'Arrel....


Una vegada més per cloure les caminades saludables de la setmana, les persones que així ho van desitjar ahir divendres, vàrem fer una especial a la Font de la Girada, Gorg Blau, Font de l’Arrel, al Bosc del Suanya, per retornar novament al Gorg Blau, i anar a la Torre Lluvià, que és del lloc del qual vàrem iniciar la caminada i finalitzar, aprofitant la zona d’aparcament de cotxes, que va com l’anell al dit. En definitiva que actualment s’ha convertit en el punt de referència per com ja he dit, començar i acabar diferents opcions de caminades que per l’entorn de l’Anella Verda podem gaudir.
En aquesta ocasió vuit vàrem ser les persones que la vam compartir, amb un dia molt agradable quant a temperatura, doncs al principi ens va ploure, al cap d’uns tres quarts d’hora de caminar, va tornar a fer un ruixat, que ens vàrem aixoplugar sota el pont de la via del tren de Lleida, però va durar molt poc i per tant vàrem emprendre la caminada per anar al primer objectiu que va ser la Font de La Girada. Una vegada recuperades les forces, seguim fent via per assolir la resta d’objectius proposats.
Una caminada sempre per vegades que es faci, molt agradable pel seu entorn, pels elements naturals que s’hi gaudeixen, i en temps d’estiu i afegirem el fet de transitar pels corriols, estrets ufanosos de la vegetació i bosc, tant sigui de ribera, com el propi del país, que fan que sigui una caminada molt fresqueta, agradable, amb la companyia de la riera de Rajadell que aquest any encara l’aigua va corrent i per tant amb la remor d’aquesta, el cant dels ocells, altres moments el silenci, la tranquil·litat, tot sumat són els elements que fan que hom frueixi  plenament de la natura i percebi les sensacions que tant afavoreixen el ben estar personal, i amb conseqüència reverteixi amb preservar la salut i fruir dels moments tan fantàstics que la vida ens proporciona.
Per si no l’heu fet aquesta caminada i us animeu, nosaltres l’hem dut a terme tal com diu la traça que he penjat a Wikiloc, i la podeu seguir si aneu a l’enllaç i la baixeu al mòbil: T. Lluvià-Girada-G. Blau-Arrel-T. Lluvià
No és gens complicada, apta per a tothom, val a dir que també segons les possibilitats de cadascú, la pot repartir en diferents trams, però que val la pena d’una manera o altra gaudir, de les fonts, de la riera, del gorg, dels corriols, del bosc, ec...
Hi deixo unes fotografies que s’han fet durant la caminada i així, encara que sigui gràficament ja ho podreu constatar i fins i tot siguin un element perquè us encoratgi a fer la caminada, també no oblideu que preservareu salut.

BON CAP DE SETMANA!

FENT VIA PEL BOSC DE CAL CUQUES

CORRIOL ENTRE CAMPS I LA LLERA DE LA RIERA DE RAJADELL

UN ENTORN  INSUPERABLE - FANTÀSTIC!

EL JOSEP RUBIRALTA  EN PRIMER PLA

EL SEGUEIX LA MARIA, EL JOAQUIM I LA MASCOTA  "EL NUC"

PERSPECTIVA DE LA FONT DE LA GIRADA

EL JOSEP M. FERNÀNDEZ I L'ANTOLÍ

EL JOAQUIM AMB EL NUC I EL XAVIER CABOT

SEGUIM FENT CORRIOLS

ADMIRANT EL GORG BLAU

EL PERE FELIU ILLA I JO

UN LLOC ADIENT PER PRENDRE EL SOL I BANYAR-SE QUI HO DESITGI

LA FONT DE L'ARREL - TERCER OBJECTIU ASSOLIT

AMB UNA VEGETACIÓ FABULOSA QUE APORTA  FRESCOR

LA FONT AMPLIADA

UNA PERSPECTIVA MÉS GENERAL

FENT FOTOGRAFIES PEL RECORD

L'ENTORN TAN AGRADABLE S'HO VAL

APROFITEM PER FER UN GLOP D'AIGUA I...

SEGUIR AMB LA CAMINADA, ARA PER LA PISTA AMPLA

TORNEM A ESTAR AL GORG BLAU - ARA JA HI HA PERSONES QUE..

PRENEN EL SOL, S'HI BANYEN  O TRANSITEN PEL LLOC

EL PERE FELIU EN PRIMER TERME

PEL CORRIOL DE REDERA  FAREM LA PUJADA PER RETORNAR A LA TORRE LLUVIÁ, PASSANT PER CAL CUQUES

MONTSERRAT AVUI L'HEM VIST AIXÍ

EL PERFIL I DADES DE LA CAMINADA, HO HEM DUT A TERME AMB UN TEMPS DE TRES HORES I SIS MINUTS. UNA MATINAL SENSACIONAL!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada