EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 8 de juliol de 2020

Sortida al Bosc de l'IllaBona tarda. Els dies passen volant, per aquesta setmana hem completat les caminades saludables programades, encara que ens queda la del divendres que en principi són de caràcter més lliure i s’escullen segons les ganes que hi ha d’anar a un lloc o altre, també depèn de les persones que hi participen si podem disposar de cotxes i desplaçar-nos o no, això de moment és així tot i que, intentaré que amb el temps es converteixin com a programades si hi ha quòrum i evidentment persones disposades a fer-ho amb regularitat.
Avui però la caminada que hem compartit ha estat anar fins al Bosc de l’Illa, un raconet més del perímetre de l’Anella Verda que es troba ubicat en el terme municipal de Sant Fruitós. La Séquia i passa a tocar, la urbanització de Pineda de Bages també queda ben a l’abast, hi ha Santa Maria de Comabella, centre conegut per les activitats que el centre d’AMPANS hi desenvolupa.

En aquesta ocasió  l’hem dut a terme com descriu la traça, si algun dia us animeu i la desitgeu fer com nosaltres avui: Bosc de l'Illa LlargVal a dir que és un recorregut molt planer sense complicacions, que és una caminada saludable apta per a tothom, adequada per fer amb un ritma constant i així poder agafar fons. De vegades ens hi acompanyen persones que tenen pensat anar a fer el camí de Sant Jaume, i per agafar una bona forma preparant el cos de cara el que es trobaran, els hi va com l’anell al dit.
Com a elements a destacar que la fan atractiva, ressenyaré la Sèquia, el Parc de l’agulla, el Mas i ermita de Sant Iscle, el bosc amb si, que abans d’arribar hi podem veure una barraca de pedra seca molt singular, en les fotografies ho podreu veure. El tancat del bosc convertint-lo en una illa, endreçat amb uns bancs i pilones de pedra per poder seure i fer una estada amb contacte amb la natura, fins i tot descansar, menjar ec. Seguint amb la caminada per pistes amples anirem a travessar el riu d’Or, per anar via al poble de Sant Fruitós, passant per camps i en algun tram vorejant el riu d’Or, per darrere del polígon industrial de Sant Isidre. Una vegada hem travessat la carretera de Sallent pel túnel, entrem a la zona dels horts i en arribar al poble per l’esquerre anirem a travessar la carretera de Vic per adreçar-nos pel Bosquet de Sant Fruitós al Bosc Espès, quasi a tocar a Viladordis, convergim amb la pista que va al Mas del Grau, per anar via al Truncalla, per la carretera de Viladordis anem a la Torre Busquet, baixem al barri de la Font dels Capellans i anem seguint per arribar a davant del CAP. Com ja sabeu és el punt final de les nostres caminades, que avui hem compartit vint persones, amb un dia molt adient per la temperatura, tot i que al final el sol ja ha sortit i es notava.
Hem fet poc més de setze quilòmetres amb tres hores i quinze minuts, però que com ja he citat al ser tot amb terreny molt planer, hom arriba molt fresquet i gens cansat. Recordo en aquest sentit que són caminades saludables, que sortim a gaudir de la natura tant com podem, no es tracta de competir ni molt menys.
Amb el desig que us agradin les caminades que siguin del vostre interès, i us animeu a compartir-les si encara no ho feu, que a més de preservar la salut, gaudim d’un molt ambient entre totes les persones participants, de tal manera que amb poques vegades de fer-ho realitat es converteix en addicció i hom ja s’ho agafa amb molta il·lusió.
SORTIDA DE LA CIUTAT PEL LATERAL DE LA PUJADA ROJA

UN MOMENT EN QUÈ ENS HEM AJUNTAT ELS QUARANTA-DOS PARTICIPANTS A LES CAMINADES LLARGUES I MITJANES

ENLLACEM AMB LA PISTA QUE VE DEL BARRI DEL GUIX

EL PARC DE L'AGULLA

TRANSITANT PER LA SÈQUIA

AL FONS PODEM VEURE EL MAS DE SANT ISCLE

ARA VEGEM LA URBANITZACIÓ DE PINEDA DE BAGES

L'ÀNGELS I LA DOLORS EN PRIMER TERME

LA ISABEL I LA CARME  SEGUEIXEN

LA BARRACA DE PEDRA SECA MOT SINGULAR

PODEM VEURE  LA DATA SEMBLA QUE SIGUI DEL 1902

ENS TROBEM AL BOSC DE L'ILLA

SOBREN LES PARAULES


ELS BANCS I PILONES DE PEDRA PER PODER SEURE

LLOC ACOLLIDOR TRANQUIL  I ADIENT PER FER-HI UN DESCANS I EL QUE VINGUI DE GUST

UNA PERSPECTIVA GENERAL

LA FOTOGRAFIA PEL RECORD DELS PARTICIPANTS D'AVUI

EL JOSEP JA HA FET UNA PART DE LA FEINA - MOLTES GRÀCIES

SEGUIM CAMINANT LA MERCÈ I EL PERE

ENTRE CAMPS I EL POLÍGON DE SANT ISIDRE

ENTRE CAMPS DE LA PLANTA  ANOMENADA: SISCLA. SI SEGUIU L'ENLLAÇ PODEU SABER-NE LES PROPIETATS DE: La Siscla

FENT VIA PER LA LLERA DEL RIU D'OR - EL JOSEP RUBIRALTA EL PRIMER

PASSANT EL PONT DE LA CARRETERA DE SALLENT - EL LUCAS I EL PERE

NO CAL AFEGIR RES

PLAFÓ INFORMATIU DELS DIFERENTS ITINERARIS

UN GLOP D'AIGUA I TRAVESSAR LA CARRETERA DE VIC

ARA FENT EL TÚNEL DE L'AUTOPISTA DE TERRASSA

ELS CAVALLS PASTURANT

EL MAS DEL GRAU - AVUI HO DEIXO AQUÍ
SALUT I CAMINADES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada