EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 15 de juliol de 2020

A la Torre de Santa Caterina


Uns dies de calor  però ara ens obsequia amb uns dies - no sabem quants- amb temperatures força agradables per ser l’estiu, i ni més ni menys que a mitjans de juliol. Aquests dimecres dia quinze doncs per seguir amb la programació prevista de les caminades saludables hem anat setze persones components del grup fins a la Torre de Santa Caterina.
Observareu per les fotografies que el dia ha estat amb estones de sol, altres ennuvolades, o sigui amb moments de totes menes i també hem pogut gaudir d’unes estones de vent molt agradable que han fet que la caminada hagi estat un xic especial pels fenòmens meteorològics que s’han succeït durant aquesta.
Ara com qui diu ja ens anem acostumant a la nova realitat per l’afectació que encara estem sofrint pel maleït virus, vull dir que no som ni d’un bon tros les persones que quatre mesos enrere érem, ja que em sembla recordar que algun altre dia ja he fet algun comentari al respecte, del centenar que movíem, ara entre els tres nivells acostumem a participar de les caminades una cinquantena i poc més de persones, han sorgit uns problemes en l’àmbit familiar, sobre el fet d’haver de fer-se càrrec els que són avis, dels néts i netes, altres que per raons de precaució, prefereixen restar atents al desenvolupament de la pandèmia, alguns que en sortir més d’hora per gaudir més estona de la fresca, sembla que els fa mandra, etc.
D’aquí a no res entrarem al mes d’agost, i aquest ja és complicat de per si, per ser el mes de vacances per excel·lència pel que fa als manresans, vol dir que les caminades que d’aquí al mes de setembre o octubre, seran de molt baixa participació, no obstant el grup no para la seva activitat, mentre unes duem a terme les caminades habituals, altres companys ja estan preparant el terreny per fer-ne d’extraordinàries pel mes d’agost.
Amb tot això vull dir que si encara no sou partícips de les caminades saludables, i esteu animats a acompanyar-nos, no dubteu a treure el cap i fer-ho que sereu ben rebuts, i, estic segur que ho gaudireu tant com els que ja fa temps que tenim l’hàbit de compartir. Pels llocs a on anem, per la bona companyia i bona harmonia que dintre dels grups s’hi viu, per tanta quantitat de raons constatables que en realitat val més provar-ho, que no pas totes les paraules que jo hi pugui posar per descriure, pel fet que és un mateix qui s’adona compte dels beneficis que aporta l’activitat de gaudir de la natura i fer vida social, sigui amb veïns, amics, coneguts o senzillament persones amb les quals compartim els mateixos gustos.
Desitjo que amb aquesta petita descripció que no té res a veure amb la satisfacció que hom gaudeix a cada caminada compartida, us sigui encoratjadora i engrescadora perquè us decidiu a acompanyar-nos i us en feu una realitat de tot plegat.
Deixo l’enllaç de la traça de la caminada que ha fet el Mario Revilla, que cada dia se supera i molt aviat serà el meu relleu al capdavant del grup de les caminades llargues, cosa que em dóna satisfacció i tranquil·litat al saber que la feina que fa deu anys vàrem engegar queda en bones mans, i segur que continuarà tant o millor que fins ara.
Avui s’han fet les fotografies que podreu veure tot seguit.  
SALUT I CAMINADES!!
SORTIDA DE LA CIUTAT PER LA SANTA COVA

AQUESTS GRUP SÓN LA MITJANA QUE HEM COINCIDIT AMB LA SORTIDA

TRAVESSANT L'ANTIGA CARRETERA DE BARCELONA...

...PER ANAR AL BARRI DE LA GUIA

EN PLENA PUJADA PEL CORRIOL QUE MENA A LA CARENA

LA CIUTAT I EL PONT VELL QUEDEN ENRERE

PERSPECTIVA DE MANRESA DES DEL CIM

AQUEST PUNT PODEM DIR QUE ÉS L'AUTÈNTIC MIRADOR DEL CARDENER

CAMINANT PER LA PISTA QUE MENA AL BARRI DEL TELECA

ELS ÀNECS FENT LA SEVA VIDA

UNA BONA GRANJA EH!

JA HEM ARRIBAT - LA CIUTAT LA TENIM ALS NOSTRES PEUS

MENTRE ES RECUPEREN FORCES....

...PODEM GAUDIR DE LES VISTES TANT PRIVILEGIADES

LA SEU I LA CIUTAT

ELS SETZE QUE HEM COMPARTIT LA SORTIDA

SENSACIONS QUE S'HAN DE VIURE - SATISFACCIÓ PLENA

TORNANT A FER VIA - UNA NOVA VISTA ARA DE LA MUNTANYA DE MONTSERRAT

ANAR FENT VIA

ARA TRANSITANT PEL BARRI TELECA

HEM ANAT AL BARRI DEL XUP I ENS ATANSEM AL BARRI DEL SOL I AIRE

ELS CAMPS JA TOTS ESTAN SEGATS

FENT LA BAIXADA PER ARRIBAR A LA ZONA DEL CONGOST

TORNEM A ESTAR AL PONT VELL - PERÒ ARA D'ARRIBADA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada