EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 22 de juliol de 2020

Caminada a Sant Isidre


Completada la caminada saludable d’avui dimecres, tan sols en resten dues més per acabar el mes de juliol, per tant això vol dir que les del mes d’agost ja les tenim a tocar.
Crec recordar que vaig esmentar dies enrere que alguns companys del grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, estan dedicant una part del seu temps en fer les caminades que tenim previstes de fer, per tal que no hi hagi sorpreses, ja que són caminades no habituals i encara que algunes d’elles ja s’han dut a terme en alguna ocasió, però fa un cert temps, i no podem obviar que aquest any amb les pluges que hem gaudit, que per sort no han fet cap mal ans tot el contrari, fins al present, els entorns han canviat força, així que per la bona organització i bon fer les caminades diguem que val més ser previsors i curar-se amb salut. Aprofito per donar-los les gràcies, per la feina que fan, i la seva implicació en col·laborar que la resta de membres del grup que durant el mes d’agost les puguem compartir, podem tenir garanties de seguretat per dur poder-les dur a terme.
En el cas de la caminada d’avui dinou persones són les que l’hem compartit anant a visitar l’ermita de Sant Isidre, al terme municipal de Sant Fruitós. Aquesta es troba ubicada en el també anomenat polígon industrial de Sant Isidre, que és a on hi ha la gran superfície entre altres comerços de diferents tipus, i empreses diverses, però que d’alguna manera tots hem conegut amb el nom de Supeco, avui en dia anomenat també Carrefour.
Del Cap del barri hem anat als plans del Guix, i per la passera dels Bombers, hem anat al polígon citat per un cop arribats a l’ermita, fer un petit descans, recuperar forces, i seguir amb la caminada anant a travessar el riu d’Or, per més endavant i per la llera del riu per un costat i els horts de Sant  Fruitós per l’altra, anar a travessar la carretera de Vic, a on ens hem adreçat pels camins que hi ha al polígon industrial del Grau (Guix), hem baixat a Can Truncalla, per uns metres més amunt passar per Can Nest. Sense cap mena de pèrdua els camins entre horts i camps ens menen al voral de la c/55 que fem per la dreta, i sortim novament als plans del Guix, que per sota el túnel de la carretera anem al carrer dels Tovots. Per un corriol que fa drecera anem a darrere dels horts de Les Cots per arribar als pisos del barri de La Font dels Capellans i així finalment arribar de nou a davant del Cap.
Avui hem fet uns catorze quilòmetres i mig amb un temps de tres hores i poc més. El temps no ha estat gaire calorós, i com podreu deduir amb l’ajut de les fotografies, hem trepitjat terrenys de totes menes, hem gaudit de la sèquia, de l’ermita, del riu d’Or, de camins molt amables, fins i tot d’una bassa en la qual hi hem pogut veure algunes granotes. Si desitgeu ampliar coneixements sobre aquesta espècie podeu segui l’enllaç: Granota verda
Això és el que ha donat de si la caminada d’avui, per si és del vostre interès, hi deixo la traça que ha gravat el company Mario: Cap SF.- Ermita de Sant Isidre


SORTIM DE LA CIUTAT PELS PLANS DEL GUIX

FEM LA PASSERA DELS BOMBERS...

...LA C/55

FENT VIA PER  ANAR...

PER LA VORA DE LA SÈQUIA...

AL MIRADOR DEL GRAU

LA CIUTAT QUEDA ENRERE

ENTRE CAMPS, AMETLLERS, OLIVERES I ALTRES...

ARRIBEM A LES ESCALES DE L'ERMITA

ESTEM EN EL POLÍGON INDUSTRIAL DE SANT ISIDRE

AL PLA DE L'ERMITA HI HA FONT

LLOC ADIENT PER DESCANSAR I FER UN MOS

VEURE AIGUA O EL QUE CADASCÚ DESITGI

UN LLOC AMABLE PEL SEU ENTORN PETIT PERÒ BONIC

ELS BANCS PER PODER SEURE

L'ERMITA I LES PERSONES QUE HEM COMPARTIT LA CAMINADA

EL COMPANY JOSEP ÀLVAREZ ÉS EL FOTÒGRAF OFICIAL

INTERIOR DE L'ERMITA -FOTOGRAFIA FETA PEL COMPANY XAVIER CABOT

LA CAMINADA SEGUEIX

HEM TRAVESSAT EL RIU D'OR

UNA PANORÀMICA DE LA CAMINADA

EL POBLE DE SANT FRUITÓS  AL FONS

UNA ALTRA PERSPECTIVA DEL RIU D'OR

DEIXANT ENRERE LA ZONA INDUSTRIAL DE SANT ISIDRE

AQUESTA CASA RECUPERADA DE NOU ENS DÓNA LA BENVINGUDA

A LA DRETA HI TENIM DE NOU EL RIU D'OR AL SEU PAS PER SANT FRUITÓS

LA FITA PLENA DE CARGOLS

EN AQUEST ENTORN HI HA LA BASSA...

...LA BASSA QUE HI HA...

LES GRANOTES VERDES
I AMB AQUEST ENTORN ENLLUERNAT PEL SOL ACABO EL PETIT REPORTATGE D'AVUI

SALUT I CAMINADES!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada