EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 13 de juliol de 2020

El Suanya


Bona tarda i benvinguts al bloc. Avui dilluns quinze persones del grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de La Sagrada Família, dintre la programació prevista pel mes de juliol de caminades saludables hem anat fins al Bosc del Suanya. Un lloc que generalment s’hi està tranquil, que el terraplè que hi ha un cop travessat el pont de la riera de Rajadell, permet de si hom ho desitja anar-hi amb cotxe i deixar-lo sense problemes per poder iniciar moltes i variades caminades, que per aquell entorn ens permet  gaudir. També hi ha algunes persones que aprofiten no per caminar, sinó per entrenar-se a fer curses, altres senzillament gaudir de la natura i passejar, això va al gust de la persona i dels objectius que com és evident cadascú és molt lliure de realitzar. En definitiva que tot i ser un lloc diguem-ne concorregut, a la vegada amb els pins immensos que hi ha al voltant que tenen molts anys, la presència de la riera -si corre aigua molt millor- i altres elements que la natura ens ofereix, com les flors, plantes, els ànecs o alguns peixos, alguna vegada hi hem vist alguna guineu, no cal dir de conills, esquirols, en fi... Que entre tot permet de passar una estona amb contacte amb el qual a totes les persones que compartim les sortides, fan que siguin entretingudes, amables, relaxants, i a més no obviem que aconseguim l’objectiu de preservar la salut, condició principal per preservar el nostre ben estar personal.
No em diré gaire cosa més de la caminada en si, doncs si sou seguidors del bloc, ja segur que haureu observat que les caminades de dilluns i dimecres, són les més entre cometes rutinàries, que no, pel fet que no totes però una majoria permeten fer variacions durant l’itinerari, i generalment optem per anar fent canvis, encara que tot sigui dit, procurem mantenir l’horari, i els llocs de destí, doncs hem de tenir present que hi ha persones que tenen certes obligacions i per tant estan limitats i es refien del programa.

Bé! Com acostumo a fer ara passo a penjar les fotografies que s’han fet i la traça de Wikiloc, per si sembla que és del vostre grat i la desitgeu fer algun dia com l’hem dut a terme nosaltres aquest dilluns: Cap-Bosc del Suanya-Tornada per cal Cuques

Observareu que el company Mario Revilla, ha fet una traça molt completa de la caminada i permet per tant seguir-la fil per randa sense cap mena de dubta.
PERFIL GRÀFIC DE LA CAMINADA 

COMENÇANT A FER LA PUJADA A LA TORRE DELS PARDALS

TRANSITANT PEL CAMÍ AGRÍCOLA QUE MENA AL BOSC DEL SUANYA

CAMPS - ALGUNS DE SEGATS I LA TORRE LLUVIÀ AL FONS

EN TOT MOMENT ES POT GAUDIR DE BONES VISTES

LA RIERA DE RAJADELL

HEM ARRIBAT A L'OBJECTIU D'AVUI

ASSEGUTS O DRETS CADASCÚ COM LI ÉS DEL SEU GRAT

ALTRES LA FAN PETAR - LA QÜESTIÓ ÉS RECUPERAR LES FORCES

AVUI NO SOM GAIRES I PODEM SORTIR TOTS A LA FOTOGRAFIA

TOTES LES PERSONES HO GAUDIM PERÒ DEL "NUC LA MASCOTA" JA NO CAL DIR RES

EMPRENEM DE NOU LA CAMINADA

ÉS HORA DE TREPITJAR CORRIOLS OMBRÍVOLS

CAL CUQUES I EL SEU POU

UNA CASA MOLT SINGULAR I MACA - LA CARME EN PRIMER PLA

FENT VIA  DE CARA A LA TORRE LLUVIÀ - ARA JA LA TENIM A TOCAR EH!

L'ENTRADA AMB ELS PLAFONS INFORMATIUS

FENT VIA PER ARRIBAR A LA PLANTA DEL GAS

UNA ALTRA PERSPECTIVA

TORNEM A ESTAR IMMERSOS A LA VEGETACIÓ - CORRIOL

ENTRE ARBRES I CAMPS PER CONVERGIR  AL CAMÍ AGRÍCOLA QUE HEM FET AL PRINCIPI

JA HI SOM! ALGUNA PEDRA AL CALÇAT, PERÒ RES IMPORTANT SEGUIM FENT VIA PER ARRIBAR AL PUNT INICIALCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada