EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 26 de juliol de 2020

Programació Agost I CECB


Benvinguts al bloc. Aquesta ocasió en referència a la programació de les caminades saludables toca parlar de les sortides excepcionals que any rere any anem preparant per a dues raons concretes, la primera: És la de trencar la rutina pel sol fet de ser un mes eminentment de vacances a la nostra ciutat (tot i que cada vegada hi ha més tendència al fet que no sigui així, doncs en els temps moderns hi ha  l’assumpció de dur-les a terme en més d’una vegada durant l’any i en diferents mesos), amb tot però encara penso jo, que una majoria de ciutadans, sobretot per la proximitat de la celebració de la festa major els comerciants sobretot, aprofiten l’avinentesa de tancar els establiments per reduir l’impacta econòmic que reporta, i a la vegada gaudir del descans anual que bé se l’han guanyat com tota persona que durant l’any hagi pogut gaudir d’un lloc de treball.
La segona donar l’oportunitat a algunes persones que per motius laborals durant l’any no poden compartir les caminades saludables que habitualment duem a terme, i aprofiten el temps de les vacances per fer-ho, per conèixer i compartir amb el grup de caminadors, les diverses sortides que realitzem. Dic això perquè fa uns anys que per aquesta època apareixen noves persones, algunes que els ha arribat la jubilació, altres perquè no han de tenir cura dels seus néts o netes, ec... Les obligacions quotidianes poden ser moltes i diverses, però insisteixo en el fet de quedar alliberats aprofiten l’ocasió i algunes han seguit vinculades i s’han adherit al grup que encara segueixen compartint uns moments agradables com són els de conviure amb la natura, amb les persones que formem part dels tres nivells, de tenir relació personal i sobretot, aportar quelcom d’activitat física i preservar la salut.
Fa mesos que venim parlant de la situació rara que en aquests moments presents, no per això hem de perdre l’alegria de viure la vida el més bé possible i gaudir-la tant com se’ns presenti, i deixar una mica de banda el futur encara que generalment coincidim que és molt incert. Ara en el present i per aquest mes d’agost els caminadors que no anem de vacances, o altres que ja les han gaudit, i resten a la ciutat, aprofitarem per fer caminades especials com podreu constatar en el programa.
Aquest mes el nivell de caminades curtes sí que fan vacances, per tant tan sols hi ha la programació de les llargues, les mitjanes encara ho tenen per decidir. Si m’ho fan arribar ja us ho faré saber.  El setembre amb les forces renovades, tornarem a disposar dels tres nivells. Si durant aquest mes d’agost per les raons que siguin no podeu participar de les sortides, ja sabeu per avançat que en finalitzar el mes, i la festa major, tornarem a normalitzar les caminades, que ja us n’informaré a bastament, així com en podeu tenir informació a l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, al Cap (ICS), a la revista de l’apuntador, i moltes vegades si i som a temps pel regió7, que també les publiquen.
Per acabar també us faig extensiva la sortida que el CECB, durà a terme el proper dia nou d’agost amb el lema “Sostres Comarcals”, pel que si és del vostre interès sapigueu que cal inscripció.
Ara doncs si sou dels que feu vacances durant aquest mes, desitjo que les gaudiu i molt, que són molt ben merescudes. Si les compartiu amb nosaltres, no dubto que ho gaudirem junts i ens aportarà quantitat d’energia renovada, per encarar amb optimisme, amb il·lusió, i benestar, el que en podríem dir el nou curs, fins a acabar l’any.

ELS SOSTRES COMARCALS

LES CAMINADES ESPECIALS PEL MES D'AGOST
Desitjant que siguin del vostre grat i ens hi acompanyeu gaudiu totes de molta:
SALUT I BONES CAMINADES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada