EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 14 de setembre de 2021

Als Tres Salts o Ulls del Llobregat

Bona tarda, després d’uns dies sense fer cap entrada  avui comentaré un xic la caminada saludable que ahir dilluns les persones que conformem el grup del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família de Manresa, vàrem dur a terme i que en aquesta ocasió va ser anant fins als Ulls del Llobregat, encara que potser és més conegut per la majoria de persones com “Els Tres Salts”, tampoc ve d’aquí. Per més concreció hi deixo un enllaç molt interessant perquè hi vegeu la diferència del que són els Ulls o els Tres salts: Els Tres Salts-El Pou


El més important és que vàrem poder sortir i gaudir de la natura com ens agrada a totes. El divendres passat per la pluja, no vàrem sortir a caminar, si afegim el cap de setmana, han estat tres dies sense compartir l’hàbit de caminar i de fruir del contacte amb la natura, cosa que ha fet que la caminada d’avui ens l’hàgim agafat amb més ganes del que és costum.

Hem sortit del Cap anant per la pujada Roja als Plans del Guix i ens hem dirigit al Mas del Grau, per seguir fent la pista per convergir amb la de Sant Fruitós a on hem travessat el pont de l’autopista la c/16, per la dreta hem anat fent la carena del Serrat del Carnisser, per baixar a la llera del riu Llobregat, que ja ho veureu amb les fotografies que avui l’aigua era de color marró, no cal dir que a causa de les pluges que aquests dies una hora o altra ens han afectat, amb més o menys quantitat, però han estat presents. Seguint amb la caminada, entre el riu per un costat i el canal de La Mina per l’altre, hem anat fent via fins a arribar a l’objectiu que ja l’he citat. Un volt hem descansat i recuperat les forces, la tornada l’hem fet pujant per la pista de Sant Benet a Viladordis, i pel carrer del Mas d’en Roca hem anat a convergir amb el camí de Sant Jaume, i per la dreta hem seguit caminant uns deu minuts, fins al punt que veiem una figuera immensa a la nostra esquerra, ens desviem, però de seguida a la dreta hi tenim el ramal de la séquia de Viladordis que l’hem fet fins al trencant del camí del Tort, i així hem anat paral·lelament caminant amb la carretera c/55, per arribar al Parc dels Trullols, anem fent via per anar a l’avinguda dels Països Catalans, i ben aviat veiem un ramal de la séquia que en aquest cas és el tram del barri de la Sagrada Família, que l’hem fet en direcció a la Torre Busquets, hem travessat la carretera i pel camí de les Cots entrem al barri de la Font dels Capellans, per acabar la caminada a davant del cap com tenim el costum de fer, ja sabeu que el Cap és el nostre punt de trobada, inici i final de les caminades saludables.

Si sembla que és del vostre grat i la desitgeu fer algun dia com ho hem fet nosaltres aquest dilluns, tan sols heu de seguir la traça que gravat amb l’aplicació de Wikiloc, l’enllaç és: Del Cap als Ulls del Llobregat 

GRÀFIC DE LA CAMINADA

Us faig avinent que l’Associació ja disposa de la loteria de Nadal, si hi voleu participar en podeu comprar a les botigues del barri. Moltes gràcies!

PARTICIPACIÓ -TAMBÉ HI HA DÈCIMS

Pel diumenge que ve dia 19 de setembre el centre excursionista  de la comarca del Bages, té previst fer la caminada que podeu veure en el programa, si us interessa, ja us hi podeu inscriure.


SORTIDA DE LA CIUTAT PER LA PUJADA ROJA

PELS PLANS DEL BARRI DEL GUIX

SALTANT D'AIGUA DE LA SÉQUIA DEL GUIX

LA SÉQUIA I ELS HORTS VIA AL MAS DEL GRAU

ELS COMPANYS JOSEP ÀLVAREZ I EL MARIO REVILLA

ELS CAMPS I EL MAS DEL GRAU

UNA JOIA DE LES QUE JA NO EN QUEDEN AL CAMÍ DEL GRAU

LA CAMINADA S'AJUNTA AMB EL GRUP DE LES MITJANES - EN AQUEST MOMENT SOM TRENTA-SET PERSONES QUE HO COMPARTIM

LA BARRACA DE PEDRA SECA DE VILADORDIS

EL BOSC ESPÉS O DE LES COSTES

EL LLOBREGAT VIST DES DE LA SERRA DEL CARNISSER

UNA ALTRA VISTA ENCAR QUE EL DIA NO HA ESTAT EL MÉS ADIENT

LA RESCLOSA DES DE LA SERRA DEL CARNISSER

 ELS COMPANYS  JOSEP I EL PERE  ISMAEL  COM ELS ALTRES LA FANT PETAR

TRAVESSANT EL CANAL DE LA MINA

AVUI BAIXA AL CENT PER CENT AMB L'AIGUA DE COLOR MARRÓ

PRECIOSES IMATGES DEL CANAL

TAMBÉ DEL RIU LLOBREGAT TOT I EL COLOR DE L'AIGUA

JA HEM ARRIBAT ALS ULLS DEL LLOBREGAT

AMB UN CAVAL D'AIGUA FORÇA ALEGRE

LA COMPANYA ELVIRA I EL PERE FELIU EN PRIMER TERME -GAUDINT DEL DESCANS

LA COMPANYA SEBASTIANA AMB EL PERE ISMAEL EL CARLES LLUSSÀ I EL MARIO COMPARTINT CONVERSA

UNA PERSPECTIVA GENERAL

FOTO DE RECORD

FENT CAMÍ PEL CARRER DEL MAS D'EN ROCA

PEL CAMÍ DE SANT JAUME HEM TROBAT EL RAMAT

BONICA IMATGE EH!

UNA PARADA PER FER UN GLOP D'AIGUA - LA XAFOGOR ÉS DEIXA SENTIR

LA COMPANYA MARIA MARTÍ AMB EL JOSEP ÀLVAREZ TANCANT LA CAMINADA EL MARIO QUE VETLLA PER TOTS NOSALTRES AMB LA FARMACIOLA

EL CORRIOL QUE MENA AL PARC DELS TRULLOLS CAMÍ DE SANT JAUME AMB LA FITA QUE AIXÍ HO INDICA


FENT EL RAMAL DE LA SÉQUIA DEL BARRI DE LA SAGRADA FAMÍLIA -TOTA LA CAMINADA ACOMPANYATS AMB AIGUA I VERDOR. FANTÀSTICA!

SALUT I CAMINADES!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada