EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 23 de setembre de 2021

A la Trona i una caminada més

Nova caminada saludable més al sarró, aquest dimecres hem anat a la Trona encara que l’hem dut a terme de les tres maneres que la tenim dissenyada, com a curta, mitjana i llarga, hem escollit la modalitat curta que surt per uns tretze quilòmetres llargs com constatareu en la traça, que avui hi poso la del company i guia del grup de caminadors el Pere Feliu, que aprofito per donar-li les gràcies per la bona feina que fa al capdavant del grup. No obvio també la  bona feina que el company Mario Revilla, en la part administrativa i la implicació que dedica a l’activitat, ens cuida i vetlla perquè tot funcioni correctament, afegint que ell és que generalment porta la farmaciola que en previsió d’algun accident que pot ser-hi (en totes les activitats hi ha algun risc), ell  és qui gestiona el tema.

La traça és: Manresa la trona (curta)

PERFIL DE LA CAMINADA

Avui hem estat divuit persones del nivell de caminades llargues les que ho hem compartit i gaudit. En total entre els tres nivells hem sortit a conviure amb la natura seixanta-dues persones, ja he dit que nosaltres hem estat divuit, més vint-i-quatre les mitjanes, i vint de la modalitat curta. Sembla que últimament anem augmentant el nombre de persones que s’interessen per compartir les caminades que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, cosa que ens satisfà molt, anem pel camí de complir els tretze anys de fer-les realitat evidentment amb la participació de les persones que en són les protagonistes i tant les persones que amb els anys han passat, i que per motius diversos ho han hagut de deixar, com les que actualment ho compartim, totes han aportat el seu gra de sorra, i han fet que persisteixi, i no tan sols es vagi mantenint l’hàbit d’anar a caminar, sinó que diria que fins i tot ha crescut l’interès per la participació, en definitiva a totes moltes gràcies també perquè en sou mereixedores per la part que us toca.

Val a dir que com en totes les activitats l’equip humà és el que preval, i en el nostre cas i és ben present és el capital més important pel fet que cada persona aporta quelcom de la seva part, uns fent fotografies, altres amb els seus coneixements de la natura, altres amb la seva manera de relacionar-se i així podria anar anomenant tota la composició de l’equip que imagino que ja us en feu una idea. Cada nivell  amb els seus responsables com també agraeixo a les companyes Teresa Canyadell del grup de les mitjanes, i a la Montse Fabregat gestionant les caminades curtes.

Moltes gràcies de veritat per la bona feina que tots plegats dueu a terme, per la vostra implicació i pels resultats fins al moment obtinguts.

Per totes i tots:  

SALUT I CAMINADES!

De la caminada a la Trona avui no comento gran cosa, els que em seguiu ja sabeu com l’acostumem a fer, i com que hi deixo la traça, si us ve de gust de fer-la algun dia que la recomano com sempre, tan sols l’heu de seguir i segur que la gaudireu com nosaltres la gaudim:

 Amb les fotografies que s’han fet durant la caminada, posades cronològicament com acostumo imagino que també us en feu una imatge del seu desenvolupament. No cal dir que com sempre desitjo que siguin del vostre grat, i si en voleu veure més de fotografies podeu seguir a la companya Montse Ribalta pel facebook, que ella fa uns reportatges extraordinaris i amb una qualitat fantàstica.

L’enllaç és el que hi deixo: Montse Ribalta

HEM SORTIT PEL CAMÍ DE LA COVA I AVUI LA SEU TENIA UN COLOR MOLT PECULIAR

FENT EL CAMÍ DE LA COVA

PEL PASSEIG DEL RIU CARDENER SENSE LA CARPA JA ÉS TRANSITABLE

EL RIU CARDENER I LA RESCLOSA DELS PANYOS

PER LA ZONA ESPORTIVA DEL CONGOST ANEM A...

...TRAVESSAR LA VIA DEL TREN DE LLEIDA

PEL CAMÍ DE SOTA EL TURÓ DE LA MOSTELA

ARRIBEM AL PONT DE TOTXO PER TRAVESSAR NOVAMENT LA VIA DEL TREN

UNA VELLA CONSTRUCCIÓ PRECIOSA PER SOTA HI HA LA VIA DEL TREN DE LLEIDA

MONTSERRAT I LA TORRE LLUVIÁ

FENT VIA PEL CAMÍ DE CAL CUQUES TORNEM A GAUDIR DE LA SERRA DE MONTSERRAT

LA BARRACA DE PEDRA SECA QUE ENS DONA LA BENVINGUDA...

...AL PLA DEL BOSC DE LA TRONA

AVUI EL SOL ENS HA OFERT UNS COLORS BEN SINGULARS

LA TRONA UNA JOIA - AVUI HA ESTAT L'OBJECTIU--GC462CD La Taula de Cal Cuques


UN PETIT DESCANS I RECUPERACIÓ DE LES FORCES

TAMBÉ HI HA TEMPS PER FER-LA PETAR

EL LLOC ÉS MOLT ACOLLIDOR I AMABLE AMB...

...TOT EL SEU ENTORN DE BOSC QUE TRANSMET BONES SENSACIONS

EL GRUPET D'AVUI QUE HEM COMPARTIT LA CAMINADA

HI FALTA EL COMPANY JOSEP ÀLVAREZ QUE HA FET LES FOTOGRAFIES

AQUÍ HI TENIM EL JOSEP SEMPRE A PUNT

AL PLA DE CAL CUQUES ENCARA HI HA AQUESTA OBRA EFÍMERA DE MICROSCÒPIES 2021


BAIXANT EL CORRIOL PER...

...ANAR A CONVERGIR

... AMB EL MEANDRE...

...DE LA RIERA DE RAJADELL

EL PONT DEL BOSC DEL SUANYA I LA RIERA DE RAJADELL

PARADA TÈCNICA - EL PERE DONA INSTRUCCIONS PER LA CAMINADA DE DIVENDRES

FENT VIA PEL CAMÍ AGRÍCOLA DEL SUANYA

ARRIBANT A LA CIUTAT GAUDIM D'AQUESTA VISTA DE LA FARINERA

AMB EL PONT VELL I EL RIU CARDENER FINALITZO LA CAMINADA 

Una caminada més que el diumenge vinent hi ha dintre el ventall de les que se celebraran, per si és del vostre interès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada