EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 15 de setembre de 2021

Al Mirador del Llobregat


Una nova caminada saludable hem dut a terme aquest matí de dimecres dia quinze. Així hem arribat al mig mes de setembre anant al Mirador del Llobregat, sempre atractiu per les vistes que ens ofereix de la serra de Montserrat, encara que també podem gaudir del riu Llobregat, i la panoràmica és tan àmplia que provoca dedicar-hi un temps per gaudir de tot, com també pot ser del Montcau, del Pont de Vilomara i tot el seu voltant, vull dir les diverses urbanitzacions, la zona industrial, quasi l’aiguabarreig de Castellgalí, les vies del tren tant dels Catalans com de la Renfe, en una vall preciosa,  Val a dir que és d’aquelles que s’han de veure i gaudir-les en persona perquè no hi ha una manera concreta per descriure una vista tan completa i preciosa. Amb les fotografies que hi deixo us en podeu fer una idea, però insisteixo que si sou amants de la natura i desitgeu gaudir de les espectaculars vistes des d’aquest mirador us hi atanseu alguna matinal o tarda, com més us plagui o vagi bé, encara que personalment crec que al matí i si és un bon dia i no massa tard, és el moment precís de poder fruir el que els nostres ulls veuran i evidentment ho agrairem amb molt de gust.

Aquesta és de les caminades que ens permet fer-la de diverses maneres, avui l’hem fet com podeu veure si seguiu l’enllaç del Wikiloc, que avui és el del company Mario Revilla, perquè jo m’he despistat i a la tornada no he engegat l’aplicació, tan sols he gravat la meitat de la caminada, però el Mario sempre molt eficient i atent en tot sí que ho ha fet: Cap S.F. Al Mirador del Llobregat (Set-21)

EL PERFIL DE LA CAMINADA
                               

Com comprovareu és una caminada de tretze i pocs quilòmetres, i es pot fer amb un temps de tres hores, encara que depèn també de l’estona que hom vulgui dedicar al mirador per delectar-se amb  l’espectacular vista que des d’aquest punt tan fabulós ens dona opció de fins i tot quedar-nos embadalits, convidant a reflexionar aprofitant l’avinentesa de la pau i tranquil·litat de la qual també s’hi gaudeix amb l’entorn tan amable que ens envolta. Tot això ho podem gaudir sense haver d’agafar cap mitjà de transport, i per això caminant fem salut, gaudim del que l’anella verda ens ofereix i assolim l’objectiu que el grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família de Manresa, ens hem proposat, i que cada dilluns, dimecres i divendres, duem a terme habitualment.

Si disposeu de temps i en desitgeu formar part, tothom hi pot participar i és ben rebut, en qualsevol de les tres modalitats de les quals disposem com són les caminades llargues, mitjanes i curtes.

Podeu demanar informació al Cap de l’ICS, del barri a l’Associació de veïns i als responsables de cada nivell que ens els programes mensuals que penjo aquí el bloc, podeu veure els seus telèfons, també els WhatsApp, o podeu consultar als taulells d’anuncis que hi ha distribuïts pel barri, un d’ells al Mercat de la Sagrada Família.

Com sempre desitjant que us sigui d’interès el contingut del bloc, que si us en voleu fer seguidors, us ho agraeixo molt, i si voleu també podeu contactar amb mi pel que calgui que resto a la vostra disposició, no ho dubteu. Ànims, i que la salut ens respecti per poder seguir endavant amb l’activitat i ho podem compartir per moltes i moltes caminades més.

SALUT I CAMINADES!

 

DAVANT DEL CAP FENT ELS ESCALFAMENTS PER LA CAMINADA

FENT LA PISTA DE LES ARNAULES PER ANAR  AL MIRADOR

ARRIBADA AL MIRADOR DEL LLOBREGAT

MONTSERRAT AL FONS

EL PLA NO ÉS MOLT AMPLI PERÒ SUFICIENT PER MOUREN'S

VOSALTRES MATEIXOS JUTGEU

ENCARA QUE EL DIA NO HA ESTAT DELS MILLORS...

...PERÒ LA VISTA ES EXCEPCIONAL

GAUDINT DE LA VISTA I DE L'ENTORN EN GENERAL

TAMBÉ HO APROFITEM PER...

...FER-LA PETAR DESCANSAR

EL QUI HO VOL FA UN PETIT MOS

SEMPRE FRUINT DE L'ESPECTACULARITAT DE LA PANORÀMICA

QUI MÉS QUI MENYS HI FA FOTOGRAFIES

LA DEL GRUP PER TENIR RECORD DE LA CAMINADA

COMENCEM A FER EL RETORN

PER LA PISTA QUE MENA A CASTELLGALÍ

UN REAGRUPAMENT

ELS COMTALS AMB MONTSERRAT AL FONS DES DEL MAL BALÇ I EL RIU CARDENER

FEM VIA A LA PASSERA DE CAN POC OLI A PROP DEL BARRI DE SANT PAU

TOT EL QUE HEM PUJAT PER UNA BANDA HO FEM DE BAIXADA PER L'ALTRA

SEMPRE AMB SEGURETAT ANEM A FER SALUT

SOM A LA LLERA DEL RIU CARDENER AMB LA VEGETACIÓ JA ES NOTA

UN CAMINET MOLT AGRAÏT I DE BON FER 

LA FONT DE SANT PAU

EL SALTANT D'AIGUA

LA RESCLOSA DEL RIU CARDENER LA FARINERA

EL RIU FORÇA MOGUT PER LES PLUGES L'AIGUA DE COLOR MARRÓ

ARRIBADA A LA CIUTAT HEM SORTIT PER VILADORDIS

Si us ve de gust i voleu veure més fotografies de les caminades a més de les que jo hi penjo, podeu anar a l’enllaç del facebook de la companya Montse Ribalta: Montse Ribalta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada