EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 30 d’agost de 2021

Programació de caminades pel setembre

A punt estem de finalitzar el mes d’agost, ha estat un mes que pel motiu de les vacances, hem gaudit un any més de caminades saludables excepcionals. Hem fet algunes aproximacions amb cotxes per poder-ho realitzar, dues les hem hagut de suspendre, una per la pluja, i la segona per l’onada de calor, amb tot, però hem dut a terme les altres deu caminades, perdoneu, ho aclareixo, m’estic referint al nivell de caminades llargues, ja que les mitjanes i curtes no han parat cap dia, ells les han dut a terme totes les dotze que tenien previst en el programa.

La qüestió és que amb salut i alegria hem assolit els objectius previstos amb una mitjana de trenta-vuit persones per sortida sumats els tres nivells, que ho hem compartit i d’aquesta manera hem gaudit de les nostres vacances.

Hem caminat per la llera del riu Llobregat, hem gaudit de vistes excepcionals del Monestir de Sant Benet, hem visitat Forns de guix, de teules i de maons, hem fruit de les tines de la Vall del Flequer, el riu Cardener també l’hem fet, anant a Sant Martí de Torroella, per visitar la torre de telègraf. Per una altra banda hem estat al mirador excepcional del Talló, amb unes precioses i úniques vistes de Montserrat, com també de la torre de telegrafia de La Guixola, i així una caminada rere l’altra els dies han passat volant. Si sou seguidors del bloc, ja ho haureu anat veient amb les fotografies que he penjat, i si és la primera vegada que hi entreu les podeu gaudir igualment accedint a les pestanyes que desitgeu. Ara, però se’ns presenta el mes de setembre i podem dir doncs de tornada a la normalitat, amb les piles carregades plenament, amb l'energia renovada diguem que encetarem el nou curs de caminades saludables per la temporada 2021/22, amb el desig que ens puguem tornar a retrobar  amb les persones que pels motius que siguin, no han participat de l’hàbit de caminar, uns per haver de fer d’avis, altres per la calor que els afecta més del que seria desitjat, altres per anar a les segones residències ec...

Amb la il·lusió de sempre els responsables de cada nivell ja hem preparat la programació que a continuació podreu consultar i guardar si són del vostre interès, que esperem que així sigui. Val a dir que alguna persona ja ha demanat informació per participar i compartir les caminades, com quasi cada mes, repeteixo que hi pot participar tota persona que ho desitgi i l’hi agradi conviure amb la natura. Disposem de tres nivells, caminades llargues, mitjanes i curtes, a cada programa hi ha el WhatsApp del responsable de grup que hi podeu contactar, també podeu demanar informació al Cap del barri de la Sagrada Família al telèfon: 93 874 78 13 o a l’Associació de veïns del barri que podeu trobar per Facebook    o als Telèfons 93 874 45 44 també al  640 07 14 86.

Per acabar tan sols deixar constància de què si encara no hi participeu, recomano que ho proveu, el preu és gratuït i els beneficis que proporciona el fet de dur a terme amb regularitat l’activitat física, reverteix en el nostre ànim de cada dia, ens enforteix i fa que encarem la vida amb optimisme aportant-nos un benestar impagable.

Ànims us hi esperem, i sereu ben rebuts, per qualsevol dubte no us ho penseu, demaneu informació que sereu ben atesos i abastament, entre tots ho fem tot, per mostra tan sols diré que abans de la pandèmia vàrem superar el centenar de participants, amb el virus ha baixat la quantitat de persones, però seguim movent una mitjana de setanta persones per caminada i amb els tres nivells, sempre amb un ambient distès, alegre d’amistat i bona comunicació entre totes les persones, la relació social també l’hi tenim ben present, si m'ho permeteu, és un complement  de tot plegat.

SALUT  I CAMINADES


LES CAMINADES MITJANES


LES CAMINADES CURTES


LES CAMINADES LLARGUES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada