EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 17 d’agost de 2021

Al Mirador de Sant Benet

 

Benvinguts al bloc una vegada més. Aquests dies amb l’enrenou de l’onada de calor, per responsabilitat personal el grup de caminadors  del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família de Manresa, vàrem decidir suspendre les activitats previstes. Sí que els nivells de caminades mitjanes i curtes han seguit el seu programa, puix que ells es mouen en uns altres horaris, la seva activitat no és tan exigent i generalment acostumen a finalitzar l’activitat més d’hora que no pas ho fem els de les caminades llargues.

Per aquest motiu doncs el dimarts hem reiniciat l’activitat anant a fer el Mirador de Sant Benet, és com anomeno la caminada que hem dut a terme avui, el nom no el tingueu en compte literalment, és com fa temps vaig creure que la podia classificar per la seva ubicació que es troba entre el Balç Caner i el Sot Gran, molt a prop de la carretera de Navarcles a Talamanca, si seguiu la traça podreu constatar el que estic comentant: Mirador de Sant Benet- Agost 2021

EL PERFIL DE LA CAMINADA
Fent la pujada gaudim d’unes imatges precioses del Monestir de Sant Benet. Evidentment també de la veïna població de Navarcles, Sant fruitós ec...

Seguint la caminada passem pel passeig del riu Llobregat i anem al Monestir que ens hi fem la fotografia de record, avui tan sols nou persones ho hem compartit, tenint en compte que l’hem fet fora de programació, que estem en plena època de vacances la majoria de persones que conformen el grup de caminadors, és molt comprensible que la participació sigui més baixa de l’habitual. Fet el parèntesi segueixo amb la caminada que hem pujat a la urbanització de les Brucardes pel corriol que mena al camí de ronda, i aquest, és un gran balcó o mirador com vulgueu que novament ens permet gaudir d’unes vistes fantàstiques, ara tant de la muntanya de Montserrat, com de la part del Montcau, del riu Llobregat, del pont de les Generes i la masia, més lluny podem visualitzar Manresa en fi... El resultat final de la caminada que és molt agraïda i deixa plenament satisfet, gaudint d’una matinal fabulosa en tots els sentits, a més avui encara hi podem afegir la visualització d’un Cabirol ben jovenet, que ens ha deixat embadalits, que no hem reaccionat ni a fer-li una fotografia per guardar-ne el record. Ens ha sorprès tant el fet de veure’l tan a prop saltant com ells fan, travessant el camp i que ha estat cosa d’uns cinc minuts fins que l’hem perdut de vista, que repeteixo no hem reaccionat fins que l’hem perdut de vista.

Quan ho estic recordant encara estic veient-lo córrer i el preciós que era, en aquesta zona de fet, ja no és la primera vegada que tenim la sort de veure’n.

Si seguiu aquest enllaç entrareu a la web del Monestir:Sant Benet de Bages- Monestirs de Catalunya

No hem fet moltes fotografies avui, però en deixo algunes que poden servir perquè us en feu una idea gràfica (deixant a banda el Cabirol), perdoneu eh!

Acabo aquí perquè demà si tot va bé anirem als Plans de Sant Ramon, i per poc que pugui us en faré cinc cèntims que es diu.

Gràcies pel temps que em dispenseu llegit el bloc, i si us serveix per seguir alguna caminada, us encoratja a fer-ne alguna com les acostumem a fer nosaltres ja em dono per satisfet. Si us puc ajudar en alguna cosa en aquest sentit, ja sabeu que amb un correu  podem estar en contacta.

SALUT I CAMINADES!

EL BOSC ESPÈS - INICI DE LA CAMINADA

BARRACA DE PEDRA SECA A LA PISTA DE SANT BENET

ELS COMPANYS PERE FELIU I L'ANNA DEVANT OBRINT PAS

EL MONESTIR DE SANT BENET

UNA ALTRA PERSPECTIVA


UNA ALTRA VISTA

HORA DE FER EL MOS

L'ÀNGELS MASSOT EN PRIMER PLA GAUDINT DEL LLOC

QUI VOL SEU - ALTRES  ESTAN PER LA FOTOGRAFIA

EL BALÇ CANER

NAVARCLES A LA VISTA

NAVARCLES-ENTRADA AL PASSEIG DEL RIU LLOBREGAT

UN RACONET DELS QUE ANEM VEIENT PER LA LLERA

NOVA IMATGE DEL RIU 

I UNA ALTRA

FENT L'ENTRADA DEL PASSSEIG DEL RIU AL MONT SANT BENET

ENTRADA DEL MONESTIR

A L'INTERIOR ENS HI FEM LES FOTOGRAFIES...

... DE RECORD DELS QUE HO HEM COMPARTIT AVUI

FENT EL CORRIOL QUE MENA...

A LA URBANITZACIÓ DE...

...LES BRUCARDES

UN GLOP D'AIGUA PER SEGUIR FENT VIA

ENTRE EL CAMÍ DE RONDA I EL MATEIX CAMÍ...

GAUDIM DE LES VISTES FANTÀSTIQUES DEL PONT DE LES GENERES

DEL RIU LLOBREGAT - DE MONTSERRAT

DEL MAS DE LES GENERES I EL SEU ENTORN

ÉS UN NO PARAR DE TOT EL QUE ENS PROPORCIONA I ENS FA GAUDIR...

...EL CAMÍ DE RONDA - ARA JA FEM LA PASSERA

TRAVESSANT EL RIU D'OR...

PER RETORNAR...

AL BOSC ESPÈS I FINALITZAR LA CAMINADA SALUDABLE DEL DIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada