EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 20 de desembre de 2019

Esmorzar de Nadal i Caminades
Hola de nou seguidors, abans de res he de demanar disculpes pel retard que porto, estem en unes dates molt atrafegades segurament que per tothom pels motius que no cal ara entrar amb detalls.
Així que en aquesta entrada aprofitaré per comentar les dues caminades saludables que de moment portem fetes el Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família.
La primera el dilluns vàrem anar als Tres Salts, i la veritat és que entre altres coses vàrem poder gaudir de la presència d’un Visó americà. Insereixo l’enllaç per si en desitgeu saber més: Visó Americà
El podreu observar amb les fotografies que se li van poder fer, i amb la resta ja treure-ho conclusions del que va donar de si la caminada, amb la participació de trenta-cinc persones.

DAVANT DEL CAP FENT ELS ESCALFAMENTS

SORTIDA PELS HORTS DELS PLANS DEL GUIX


FENT LA BAIXADA PER ANAR AL RIU LLOBREGAT


FENT LA LLERA DEL RIU LLOBREGAT I AL COSTAT DEL CANAL DE LA MINA

FENT LA PASSERA DELS TRES SALTS

RECUPERANT LES FORCES


ELS TRES SALTS I EL VISÓ AMERICÀ


UNES MAGNÍFIQUES IMATGES QUE HEM VISCUT EN PERSONA


LES TRENTA-CINC PERSONES  QUE HEM COMPARTIT LA CAMINADA


UNA VISTA DEL RIU LLOBREGAT DES DE LA CARENA

TRANSITANT PER VILADORDIS

ANAR FENT VIA

UN DIA UN XIC RÚFOL PERÒ IDEAL PER CAMINAR


PEL RAMAL DE LA SÉQUIA SEMPRE GRATIFICANT


NOVA VISTA DEL RAMAL DE LA SÉQUIA DE VILADORDIS

AMB AQUESTA IMATGE TAN ARTÍSTICA ACABO EL REPORTATGE DE LA PRIMERA CAMINADA
L'ERMITA DE SANT ISIDRE


La del dimecres i per tant la segona, a més de la caminada hem celebrat l’esmorzar de Nadal, que la companya Teresa Canyadell, i alguna altra persona del nivell de les caminades mitjanes han organitzat. Els tres nivells dels quals disposem vàrem caminar cada grup pel seu conte, però vàrem convergir al Parc de l’Agulla tots tres per ajuntar-nos, i compartir l’esmorzar que amb aquest ja són tres anys que es celebra.
És rellevant que amb satisfacció podem dir que hem superat un altre rècord, ja que el total de caminadors/es, sumant els tres nivells va ser de noranta-sis, i a compartir l’esmorzar un centenar, pel fet que algunes persones lesionades no s’ho van voler perdre. Detall que considero molt satisfactori, m’omple d’alegria i encoratja a seguir treballant en aquesta línia doncs entre altres coses hem assolit ser com una família que amb el temps va augmentant. Si anem enrere tan sols cinc anyets, puc deixar constància que s’ha superat quasi al cent per cent la participació d’usuaris que habitualment sortim a practicar les caminades saludables.
Amb algunes fotografies que s’han fet per l’ocasió de les dues caminades com ja he dit anteriorment, i un petit vídeo durant l’esmorzar, us dono les gràcies també a vosaltres lectors que em dispenseu part del vostre temps, i d’alguna manera, també compartiu les experiències que aquí al bloc vaig penjant. Que la salut ens respecti és vital, i pugui seguir anar comentant les sortides, i d’aquesta manera seguir tenint contacta amb tots vosaltres, que de pas us convido si no ho feu ja, a participar de l’activitat i el bon hàbit de caminar per assolir, també preservar el benestar i la salut.
Si desitgeu més informació al respecta ja sabeu que resto a la vostra disposició pel que faci falta.
LES FOTOGRAFIES
EL VÍDEO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada